Restaurant De Watermolen

Welkom bij Watermolen Singraven. Even buiten Denekamp ligt een stukje verleden dat opvallend goed bewaard is gebleven: het Landgoed Singraven. Al in het jaar 1380 wordt dit unieke landgoed in de boeken vermeld.

Vlakbij het Huis Singraven, midden op het landgoed, vind je restaurant De Watermolen. Een Saksisch restaurant met heerlijke lunch- en à la carte gerechten.

Door de ligging en oorsprong als molenaarshuis is het onlosmakelijk verbonden met de rivier de Dinkel en de watermolen van dit Twentse cultuurmonument. De Twentse inrichting van het restaurant past naadloos in de sfeervolle, schilderachtige omgeving. Vroeger maakten de boeren hier, onder het genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen.

Restaurant

Als restaurant heeft De Watermolen in de loop der jaren een goede naam verworven. Het hele jaar door geniet je van wat de uitstekende keuken te bieden heeft. Van de echte Twentse pannenkoek en de beroemde Twentse krentenwegge tot de rijke wildschotels in het jachtseizoen en de overheerlijke aspergegerechten in het voorjaar.

In de lente- en zomerzon is het heerlijk zitten op één van de twee lommerrijke terrassen langs de Dinkel. Het ruisen van de eeuwenoude bomen, het geluid van de stuw in de Dinkel en de draaiende watermolen maken de idylle compleet. Restaurant De Watermolen is de ideale plek om te onthaasten.

Al sinds generaties zorgt de familie Dissel voor een aangename en gemoedelijke sfeer in het restaurant. Nog altijd staat de Twentse gastvrijheid hier hoog in het vaandel. Je bent meer dan welkom!

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet
Ligging
  • Aan het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter