Het Johannink

Wonen-Winkelen-Ondernemen. Het Johannink omvat vier winkels, Aanstreekelijk, De Twentse Proefkeuken, Het Lokaal en de pop-up store. Gezellig winkelen en een hapje eten, het kan allemaal in Het Johannink.

Nieuw in april, mei & juni: “Othmar’s Geheim” een tijdelijke en unieke Escape Room belevenis ....lees meer

Geef jij graag een stukje Twente kado? Wil je de streek optimaal beleven? Of wil je gewoon lekker shoppen? Kom dan eens lang bij het Johannink. Daar vind je het allemaal!

Pop-up: De Lekker voor Thuis shop

In de Pop-up store vind je een mix van huisgemaakte delicatessen, bijpassende wijnen, elke week een heerlijk gerecht uit de Twentse Proefkeuken en aankleding voor een landelijk interieur. 4 gedreven ondernemers slaan graag de handen ineen om voor jou het weekend compleet te maken! Graag stellen we ons kort aan je voor;

  • Marleen Kuipers van Flavourite wine steekt niet alleen de klassieke wijnwereld in een hip jasje, je haalt bij haar ook nog eens de heerlijkste wijnen voor thuis.
  • Koen Loohuis van Grand Cafe de Wal heeft met aandacht heerlijke borrel boxen en delicatessen voor je bereid en een uitgebreid assortiment bieren voor je klaar staan.
  • Esther Vloothuis van Erve Ensman Interieur staat klaar met diverse producten en styling items van hoogwaardige kwaliteit zoals schapenvachten of alpacawol. Heerlijk warm en natuurlijk.
  • Jan Vos van De Twentse Proefkeuken heeft voor jou de heerlijkste gerechten en maaltijden bereid, je hoeft ze alleen nog maar even op te warmen!

Van eigen bodem

In de winkel van Aanstreekelijk tref je een ruim assortiment van Twentse streekproducten aan. De pasta, de wijn of het soepje dat je bij Aanstreekelijk koopt is dus 100% Twents. Leuk om cadeau te geven, maar ook zeker lekker om zelf op tafel te zetten.

Bakkie doen?

Van al dat shoppen en rondstruinen in het mooie Ootmarsum krijg je trek. Hét moment om het lekkers op de menukaart van Lokaal uit te proberen. Bij Lokaal kun je terecht voor een lichte lunch, een borrel na het werk of een uitgebreid diner. Dus of je nu een liefhebber bent van bijzondere burgers of potige pannenkoeken; je vindt het bij Lokaal. Leuk weetje: bij Lokaal werken ze voornamelijk met streekproducten. Vandaar de naam!

Ontdek de chef kok in jou

Enthousiast geworden van al die streekproducten en overheerlijke gerechten? Steek dan zelf eens de handen uit de mouwen bij De Twentse Proefkeuken. Hier kun je door middel van gezellige workshops leren hoe je Twente verwerkt in de lekkerste gerechten. Je kunt je ook aansluiten bij een van de kookgroepen van De Twentse Proefkeuken. Zo zet je iedere dag weer wat nieuws, lekkers en lokaals op tafel

Of bekijk de website hetjohannink.nl

contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Streekproducten
Activiteiten
  • Creatief
  • Culinair
  • Natuur
Ligging
  • In het centrum

Tip je vrienden

facebook twitter