De Gouden Kruimel

Een klein nostalgisch winkeltje in het hartje van Ootmarsum. De Gouden Kruimel is een fijne combinatie van gezellig zitten, lekkere koffie, thee, cappuccino's & High-Tea, een mooie plek voor workshops op maat, en een nostalgische winkel met versgebakken koekjes, handgemaakte chocolades en bonbons en originele ambachtelijke verjaardagstaarten op bestelling.

De Gouden Kruimel

Bij De Gouden Kruimel maken ze echt alles zelf. En dat proef je! De taarten, bonbons en chocolade worden met veel zorg en liefde bereid. En de koffie wordt met veel aandacht gezet. Dus ga eens lekker langs voor een kop koffie met zo'n heerlijk stuk taart. Een mooi doosje zelfgemaakte bonbons. Of voor een lekkere HighTea. Als u wilt High-Tea'en, bel dan even vooraf met De Gouden Kruimel om te reserveren: 0541-299531.

Workshops worden gehouden op dinsdag, woensdag en donderdag. Voorinschrijving is mogelijk. Groepen en groepsdata zijn in overleg. Zie voor meer info de website van De Gouden Kruimel.

omschrijving
omschrijving

De Gouden Kruimel is deelnemer Nette Toilette

Snoepgoed

...Een klein nostalgisch winkeltje in het hartje van Ootmarsum. In de etalage liggen taartjes, chocoladerepen, bonbons en koekjes De geur van versgebakken koekjes, koffie en chocola. De deurbel klingelt. Een vers kopje koffie. Wat lekkere dingetjes om mee te nemen naar huis. Muziek klinkt op de achtergrond. In de Gouden Kruimel brandt nog licht. Om samen door de gesmolten chocolade te roeren. Met een doos lekkers onder de arm, en de mooiste recepten in de tas, weer tevreden naar huis keren... De Gouden Kruimel is een fijne combinatie van gezellig zitten, een mooie plek voor workshops op maat, en een nostalgische winkel met versgebakken koekjes, handgemaakte chocolades en bonbons en originele ambachtelijke verjaardagstaarten op bestelling.
Of bekijk de website www.degoudenkruimel.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 10:30 - 18:00
vrijdag 10:30 - 18:00
zaterdag 10:30 - 18:00
zondag 10:30 - 17:00

Tijdens vakanties en feestdagen is De Gouden Kruimel meer geopend(zie website). Workshops worden gehouden van woensdag tot en met zondag. Voorinschrijving is mogelijk. Groepen (vanaf 6-8 personen, tot en met 20 personen) in overleg en vooraf reserveren.


contactinformatie

voorzieningen

  • Creatief
Ligging
  • In het centrum

Tip je vrienden

facebook twitter