Plebs en Snobs

Plebs en Snobs is geen normale dames boetiek, het is een concept, een concept dat niet alleen kleding maar ook interieur, kunst en lifestyle herbergt.

Sfeervol, een unieke ambiance en altijd een prachtige collectie, we hebben het over Plebs en Snobs in Ootmarsum.In het prachtige authentieke pand aan de Gasthuisstraat in Ootmarsum kun je dwalen, ontdekken en genieten, 3 verschillende etages, met elk 3 verschillende stijlen.

De begane grond is het hart van Plebs en Snobs, de damesboetiek waarmee alles is begonnen. Iedere week kunt u genieten van de nieuwste collecties die zorgvuldig wordt samengesteld vanuit meerdere grote steden in Europa. Iedere week vernieuwing, iedere week nieuwe ontdekkingen. Exclusiviteit ten top, maar toch extreem betaalbaar!

De eerste etage brengt een ander domein naar voren, je voelt het gelijk. Interieur en mode gaan hier hand in hand. Waar eyecatchers moeilijk te vinden zijn in menig meubilairzaak is dit hier de middenmoot. Vooral balans en licht staat hier centraal.

Tot voorheen alleen een kunstgalerie met werken uit binnen en buitenland, nu ook een fotostudio. Bekijk de werken, proef de kunst of maak een afspraak bij de fotografe. Fotoshoots kunnen hier worden gedaan of op locatie, van portret tot kinderfotografie, van fotokunst tot bruidsfotografie.

Of bekijk de website plebsensnobs.com

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 11:00 - 18:00
woensdag 11:00 - 18:00
donderdag 11:00 - 18:00
vrijdag 11:00 - 18:00
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Winkelen
  • Winkelen

Tip je vrienden

facebook twitter