Scooter Ootmarsum

Scooter dameskleding opvallend eigenwijs, eigenzinnige, onderscheidende mode voor de merkwaardige vrouw. U ziet bij ons een bijzondere uniek modestijl.

Scooter dameskleding & accessoires is al sinds 1986 een begrip in Enschede en ver daarbuiten. Vanaf de oprichting hebben we ons gericht op vrije, eigenzinnige en en krachtige vrouwen. En sinds mei 2018 ook een modewinkel in Ootmarsum

Mode die opvalt, mooi en draagbaar en soms ook een tikje baldadig is. Alle kleding en accessoires zijn van perfecte kwaliteit.

Uniek zijn wij in onze combinaties. Passend bij uw stijl, smaak en figuur kleden we u graag van top tot teen aan. Een leuke jurk, met een gewaagd jasje, een kleurrijke sjaal en of een mooie ketting.

Wist u dat wij onze eigen labels hebben! We hebben al heel lang Scooter dameskleding, sieraden en sinds kort ook tassenlijn in onze bekende 'Scooter' stijl.

Scooter staat bekend, om de diversiteit van haar kledingmerken. Zo heeft Scooter onder andere . JcSophie, Ivko, Sarah Pacini, Aldo Martins, Zip73 en Bianco Jeans.

Scooters eigenzinnige accessoires bestaan uit sjaals, mutsjes, riemen, onze eigen tassen (scooter-label) en niet te vergeten onze zeer grote collectie sieraden.

omschrijving
omschrijving

Scooter is deelnemer Nette Toilette

Of bekijk de website www.scooterenschede.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 13:00 - 17:00
woensdag 13:00 - 17:00
donderdag 13:00 - 17:00
vrijdag 13:00 - 17:00
zaterdag 13:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Handmatige entreedeur
  • Lichte helling

Tip je vrienden

facebook twitter