Ophuis Optiek

De Grotestraat wordt verrijkt met een nieuwe winkel, die de naam Ophuis Optiek draagt. Half mei hopen Ard Ophuis en Nienke Jacobs hun zaak te kunnen openen.

Samen met zijn vrouw Nienke Jacobs staat Ard Ophuis te trappelen van enthousiasme om daar met hun zaak te kunnen beginnen. “Ik heb 16 jaar met veel plezier bij Hofland gewerkt, maar het is tijd om op eigen benen te staan.

De opticien in hart en nieren is geboren aan de rand van Albergen. Hij doorliep met goed gevolg het Deltion college in Zwolle om vervolgens in het opticiensvak de nodige ervaring op te doen. Ophuis ging als 19-jarige al aan de slag als stagiair bij Haasewinkel Optiek in Tubbergen. Na drie jaar kwam hij bij Hofland en werkte in die 16 jaar in meerdere vestigingen van deze optiekzaak, maar de laatste vijf jaar in Denekamp.

In de winkel komt de allernieuwste apparatuur van Zeiss en dat is pure kwaliteit met de meest moderne snufjes. Het streven is om iedereen een bril te kunnen leveren en daar hoort kwaliteit bij.
“Als het moet kom ik in de avonduren bij iemand thuis, die om wat voor reden dan ook niet naar de winkel kan komen. Met onze mobiele apparatuur hebben we die mogelijkheid.“

“We hebben meerdere merken, maar het zijn allemaal mooie monturen en voor elk wat wils, want een brillenmontuur is heel persoonlijk. Gelet op de vele toeristen in het weekend hebben we echter ook modellen voor de meer excentriekere personen. We zijn heel bewust dan ook op zondag geopend. We willen er echter zijn voor iedereen, die op zoek is naar een bril of een ooglens en verder hebben we aanvullende producten in ons assortiment. En niet te vergeten een hele bijzondere keuze in zonnebrillen.”

Ophuis Optiek heeft afspraken met de zorgverzekeraars en kan eventuele vergoedingen direct verrekenen. Daarnaast bestaan er korte lijnen met een optometrist en huisartsen.

Ophuis Optiek is na de opening van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur en ook op zondag is de winkel open, maar dan van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:30
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 17:30
vrijdag 10:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:30
zondag 13:00 - 17:00

contactinformatie

 

Grotestraat
Ootmarsum

Tip je vrienden

facebook twitter