Hebbez

Hebbez is een gespecialiseerde winkel in mineralen, fossielen en edelstenen. Naast deze mooie mineralen en fossielen verkopen ze ook thee, Lampe Berger, unieke leren tassen van Unique Brand en Karma sieraden voor hem en haar.

KWALITEIT EN BETAALBAARHEID

Natuurlijk staat kwaliteit allereerst voorop, maar ook betaalbaarheid is voor ons erg belangrijk. Dat kunnen wij u ook bieden, omdat wij zelf alles rechtstreeks inkopen in de landen waar de mineralen en fossielen vandaan komen.

Wij importeren o.a. uit India, China, Braziliƫ, Afghanistan, Pakistan, Marokko, Madagaskar, Spanje en Amerika.

Tevens bezoeken wij jaarlijks verschillende internationale beurzen om zo iedere keer weer aan nieuwe producten te komen.

BREED ASSORTIMENT

Onze winkel biedt een heel uitgebreid assortiment in zowel ruwe materialen als geslepen, maar ook in sieraden hebben wij een heel braad aanbod. Zo hebben wij diverse hangers, colliers, ringen, armbanden, oorbellen en een creatieve sieraden lijn.

Hoewel HEBBEZ zich door de mineralen en fossielen onderscheid van de andere winkels in Ootmarsum, hebben wij ons assortiment aangevuld met decoratie en cadeauartikelen.

Wij hebben een zeer uitgebreide lijn STAALFIGUREN en beroepen beeldjes van een Duitse kunstenaar. Deze kunt u vinden op deze site onder het kopstuk HINZ EN KUNST.

Doordat het gehele assortiment op een speelse manier is ingericht maakt dit, samen met authentieke elementen van het uit 1700 afkomstige pand, tot een zeer sfeervol en kleurrijk geheel.

Wij zien u graag een keer bij ons in de winkel

Laat u tijdens een bezoek aan deze winkel verrassen door de schoonheid van flonkerende vondsten uit de aardkorst en de rijke historie van fossielen en edelstenen.Deze winkel biedt zowel voor de beginnende als de gevorderde verzamelaar een prachtige collectie. Zoekt u een leuk cadeau kom dan eens binnen

Of bekijk de website www.hebbezootmarsum.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:30
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 17:30
vrijdag 10:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter