Winkelhoes Erve Meinders

Als je het erf opkomt, zie je vooraan de streekwinkel ‘t Winkelhoes. Kom binnen en ontdek de onmeunig lekkere Twentse streekproducten en unieke handgemaakte cadeautjes.

Heerlijke en eerlijke Twentse streekproducten

Zelf verbouwen, maken én verkopen, daar draait het om in deze winkel. Alles wat de deelnemers en bewoners van zorgboerderij Erve Meinders maken of verbouwen, verkopen ze zelf in de winkel. Denk aan groenten en fruit uit de tuinderij en lekkere jam en koekjes. Je vindt er ook zelfgemaakte producten van natuurlijke en gerecyclede materialen. Van decoratieve wandborden tot originele vogelhuisjes. Gemaakt met aandacht en geduld. Werk waar ze allemaal trots op zijn.

Zoek je een cadeau of relatiegeschenk?

Alle handgemaakte producten en lekkernijen die je ‘t Winkelhoes ziet, zijn te koop. Nog leuker is het om deze producten cadeau te doen. Ze pakken het met plezier feestelijk voor je in. Ze stellen ook regelmatig relatiegeschenken of kerstpakketten samen.

Op zoek naar iets speciaals? Ze denken graag met je mee. Stuur ze een bericht of bel even.

Kaas oet Twente

Ken je de heerlijke Kaas oet Twente al? Zes Twentse families met een eigen boerderij maken de meest smaakvolle kaas. ‘Donders lekkere kees’, zeggen ze zelf. En daar zijn ze het bij Erve Meinders helemaal mee eens! Kom proeven van de kaas in ‘t Koekhoes en neem zo’n lekker stuk kaas mee voor thuis.

Of bekijk de website ervemeinders.nl

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 09:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Handmatige entreedeur

Tip je vrienden

facebook twitter