Home Accent

Of je nu houdt van een modern, landelijk, industrieel of een stijlvol interieur, elk project, groot of klein, is voor Home Accent uniek en wordt met passie en precisie aangepakt.

Naast interieuradvies & interieurontwerp verkoopt Home Accent meubels, raam- en wandbekleding, vloeren, accessoires en verlichting.

Het veranderen van het interieur of het aanschaffen van nieuwe meubels is niet altijd even eenvoudig, ongeacht je smaak. Wat de één prachtig vindt, spreekt een ander totaal niet aan. Door goed te luisteren, komt er een interieurplan tot stand dat perfect aansluit bij jouw wensen en eisen. Dit geeft je de nodige houvast voor het maken van de juiste keuzes, waardoor tegenvallende verbouwingen en miskopen voorkomen kunnen worden.

HomeAccent maakt het makkelijk en inzichtelijk met een een 3D interieurplan van de gewenste ruimte, na een overleg over wat de wensen zijn. Zij vertalen jouw wensenpakket in tekeningen op schaal met een kleuradvies en een compact lichtplan. De fotorealistische impressies geven een duidelijk beeld hoe de ruimte er in werkelijkheid uit gaat zien. Of het nu gaat om bestaande ruimtes, nieuwbouw, aanbouw of verbouw. De impressie zorgt voor een realistisch beeld.

Voor sommige klanten blijft het daarbij, maar uiteraard biedt Home Accent ook begeleiding tijdens het vervolgtraject.Denk aan een volledig lichtplan. Licht is nl. één van de belangrijkste sfeermakers in een ruimte.

JOUW VERBOUWING, HUN ZORG
Een verbouwing kan zorgen en stress meebrengen. Home Accent neemt dit graag uit handen. Of het nu gaat om het aansturen van de bouw, de complete stoffering of de aanschaf van meubelen, HomeAccent zorgt ervoor dat jouw droominterieur wordt gerealiseerd.

Van begin tot eind, je kunt alles aan ze overlaten: het ontwerp, het uitwerken ervan, het aanvragen van offertes, de beoordeling en het vergelijk ervan, het uitbesteden aan derden en de voorbereiding en begeleiding van de verbouwing. Wil je slechts een enkel deel uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook.

omschrijving
omschrijving

Home Accent is deelnemer Nette Toilette

Of bekijk de website www.homeaccent.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00

Maandag op afspraak, dinsdags gesloten


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Handmatige entreedeur

Tip je vrienden

facebook twitter