Twents Kwartiertje: Solex / Scooter / Tuktuk / Tandem

Vanuit het prachtige Weerselo verhuren wij Solexen, Scooters, Tuktuk’s en Tandems. U krijgt een mooie route mee, het is tot in de puntjes voor u geregeld.

Daarnaast beschikken we over een feestlocatie waar u gezellig kunt napraten onder het genot van een hapje en een drankje! Op onze site www.twentskwartiertje.nl vindt u meer informatie over de verschillende arrangementen.

Solex

Heerlijk genieten op onze authentieke solexen; u klikt het motortje naar beneden, wind in de haren en lekker snorren door de mooie omgeving.

Scooter

We bieden u prachtige retro scooters, die extra ruim zijn voor een eventuele passagier. U zit hier prima op terwijl u een mooie route rijdt.

Tuktuk

Onze vrolijke tuktuk’s zijn een begrip in Weerselo en omstreken! Dit originele vervoersmiddel is grappig om te zien en het is een groot plezier om hierin te mogen rijden.
De bestuurder van de tuktuk dient minimaal 24 jaar te zijn en in het bezit van een auto rijbewijs.

Tandem

Het plezier dat u beleeft met 2 personen op 1 fiets is ongekend! U krijgt een route mee die u langs de mooiste plekjes brengt waar u eventueel een stop kunt maken.

Voor prijzen en voorwaarden kijk op de site: www.twentskwartiertje.nl Wij bezorgen ook op locatie, zie onze site voor de voorwaarden en prijzen.

Of bekijk de website www.twentskwartiertje.nl/

Openingstijden

maandag 09:00 - 19:00
dinsdag 09:00 - 19:00
woensdag 09:00 - 19:00
donderdag 09:00 - 19:00
vrijdag 09:00 - 19:00
zaterdag 09:00 - 19:00
zondag 09:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Activiteiten
  • Actief

Tip je vrienden

facebook twitter