't Twents Kwartiertje

Vanuit het prachtige Weerselo verhuren wij Solexen, Scooters, Tuktuk’s en E-Choppers. U krijgt een mooie route mee, het is tot in de puntjes voor u geregeld.

Daarnaast beschikken we over een feestlocatie waar u gezellig kunt napraten onder het genot van een hapje en een drankje! Op onze site www.twentskwartiertje.nl vindt u meer informatie over de verschillende arrangementen.

Solex

Heerlijk genieten op onze authentieke solexen; u klikt het motortje naar beneden, wind in de haren en lekker snorren door de mooie omgeving.

Scooter

We bieden u prachtige retro scooters, die extra ruim zijn voor een eventuele passagier. U zit hier prima op terwijl u een mooie route rijdt.

Tuktuk

Onze vrolijke tuktuk’s zijn een begrip in Weerselo en omstreken! Dit originele vervoersmiddel is grappig om te zien en het is een groot plezier om hierin te mogen rijden.

E-Chopper

Op een stoere E-Chopper het mooie Twente ontdekken; wauw! De E-Chopper heeft een breed stuur en brede banden. Daarnaast is hij geruisloos en zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen.

Voor prijzen en voorwaarden kijk op de site: www.twentskwartiertje.nl Wij bezorgen ook op locatie, zie onze site voor de voorwaarden en prijzen.

Of bekijk de website www.twentskwartiertje.nl/

Openingstijden

maandag 08:30 - 00:00
dinsdag 08:30 - 00:00
woensdag 08:30 - 00:00
donderdag 08:30 - 00:00
vrijdag 08:30 - 00:00
zaterdag 08:30 - 00:00
zondag 08:30 - 00:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter