Café-Restaurant De Molenberg

Café-restaurant "De Molenberg" is een authentieke horeca-gelegenheid, waar gezelligheid en gastvrijheid nog altijd de sleutelwoorden zijn.

Het ontstaan gaat terug naar het jaar 1750, toen er nog een korenmolen op het erf stond. De boeren die langskwamen om het graan te laten malen, moesten vaak wachten. Om de tijd te doden, kregen zij een borreltje in de woonkamer van de familie Luttikhuis.

Met een oppervlakte van ruim 10 hectare en ruimte voor meer dan 500 personen biedt café-restaurant "De Molenberg" je een scala aan mogelijkheden. Of je wilt genieten van de natuur, het heerlijke eten of lekker sportief bezig wilt zijn.

Café-restaurant "De Molenberg" beschikt onder andere over een klootschietbaan van 850 meter met een paviljoen en een voetbalveld. Voorbeelden van buitenactiviteiten zijn klootschieten, de speeltuin, ringsteken met paard en koets, handboogschieten, Janpleziertochten, vogelschieten, sumoworstelen, kruisboogschieten, cluedotochten, griezeltochten, middeleeuwse feesten en de skeltertrein.

Werkt het weer niet mee? Dan zijn er binnen de volgende mogelijkheden: lasershot (op een levensgroot scherm), kegelen, karaoke en oud-Hollandse spelen.

Café-restaurant "De Molenberg" biedt je de ingrediënten voor een onvergetelijke dag die jezelf samenstelt! Wat het eten betreft, kan je kiezen uit een eenvoudig tot uitgebreid buffet of diner.

Of bekijk de website cafedemolenberg.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter