't Twents Kwartiertje

Gelegen in hartje Twente vindt u ‘t Twents Kwartiertje. Een gemoedelijke feest locatie waar ze leuke, betaalbare uitjes organiseren. Themafeesten, bedrijfsuitjes, teamuitstapjes en tochten voor jong en oud; je vindt het allemaal bij 't Twents Kwartiertje

Daarnaast heeft 't Twents Kwartiertje een feestlocatie waar je gezellig onder het genot van een hapje en een drankje, kunt napraten ! Op de website www.twentskwartiertje.nl vind je meer informatie over de verschillende arrangementen.

Solex

Heerlijk genieten op onze authentieke solexen; je klikt het motortje naar beneden, wind in de haren en lekker snorren door de mooie omgeving.

Scooter

We bieden prachtige retro scooters, die extra ruim zijn voor een eventuele passagier.

Tuktuk

De vrolijke tuktuk’s zijn een begrip in Weerselo en omstreken! Dit originele vervoersmiddel is grappig om te zien en het is een groot plezier om hierin te mogen rijden.

E-Chopper

Op een stoere E-Chopper het mooie Twente ontdekken; wauw! De E-Chopper heeft een breed stuur en brede banden. Daarnaast is hij geruisloos en zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen.

Voor prijzen en voorwaarden kijk op de site: www.twentskwartiertje.nl Bezorgen ook op locatie behoort ook tot de mogelijkheden, zie de website voor de voorwaarden en prijzen.

Of bekijk de website www.twentskwartiertje.nl/

Openingstijden

maandag 08:30 - 00:00
dinsdag 08:30 - 00:00
woensdag 08:30 - 00:00
donderdag 08:30 - 00:00
vrijdag 08:30 - 00:00
zaterdag 08:30 - 00:00
zondag 08:30 - 00:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter