Landgoed Oude Brunninckhuis

Deze stijlvolle en authentieke locatie midden in het natuurgebied het Springendal bij Ootmarsum, wordt exclusief gebruikt voor natuurlijk vergaderen en exposities.

Natuurlijk vergaderen
Midden in de natuur vergadert u op Landgoed Oude Brunninckhuis tussen hazen, konijnen en reeën. Deze unieke vergaderlocatie, in een landschap van 1955 en ouder, is omgeven door oude houtwallen, weiden, graanakkers en beekdalen. Het is gelegen in het Natura 2000 gebied “Springendal en Dal van de Mosbeek” op 7 km afstand vanaf Ootmarsum. De locatie is gelegen aan het einde van een 900 meter zandpad. Hier vergadert u volledig ongestoord in een privé setting. Lees meer

Expositie Goudvondst
De eeuwenoude locatie wordt gebruikt voor bijzondere exposities met betrekking tot natuur, cultuurhistorie en omgeving. Op dit moment wordt de Goudvondst geëxposeerd. Een schatvondst van vele gouden en zilveren munten met sieraden uit de 7e eeuw gevonden in Hezingen op grond van Staatsbosbeheer. De echte munten liggen in een museum. Landgoed Oude Brunninckhuis beschikt over replica’s, een film en infopanelen. Deze ontdekking werd in februari 2022 in de pers gedeeld en haalde zelfs het NOS-journaal. Het blijkt een heel bijzondere vondst te zijn voor Oost Nederland.
Lees meer

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter