Nostalgisch Rijden

Nostalgisch Rijden.NL is hèt leukste Uitje van Nederland! Zelf rijden in een unieke oldtimer langs prachtige Twentse landschappen.

Back to basic, zelf rijden in een unieke Oldtimer langs prachtige Twentse landschappen. Of samen met uw vrienden, familie of collega`s genieten in een van onze Parijse Oldtimerstadsbussen.

Beleef de nostalgie van toen!

Bedrijfsuitjes

Wij organiseren absoluut de leukste bedrijfsuitjes. Wat dacht je van onze Oatmuske tocht, Noabertocht of onze smokkeltocht? Diverse tochten door het prachtige landschap van Twente met onderweg een activiteit en bezoek aan verschillende bezienswaardigheden.

Tevens kunnen wij deze tochten ook organiseren met onze oldtimers. Een groepsrally met diverse navigatiemethoden en activiteiten onderweg. Natuurlijk ontbreekt een hapje en een drankje niet onderweg. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Groepsuitjes & familieuitjes

NostalgischRijden.NL organiseert met veel plezier en enthousiasme uw bedrijfs, familie of buurtfeest, relatie evenement of dagje uit. Samen in een van onze Parijse Oldtimerbussen genieten van al het bijzonders dat Twente te bieden heeft. Op deze ludieke manier kunt u op zeer ontspannen manier een route samenstellen tussen de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Laat u verrassen door een door ons samengesteld arrangement of stel t u samen met ons een tocht op maat samen.

Op verzoek kunnen wij u halen en brengen van uw adres in de omgeving.

Of bekijk de website www.nostalgischrijden.nl

Openingstijden

Dagelijks geopend


contactinformatie

voorzieningen

Type
  • Catering en inrichting

Tip je vrienden

facebook twitter