Boerengolf Fox

Op 9 prachtig aangelegde banen kunt u kennismaken met een van Nederlands snelst groeiende buitensporten. Onze baan kent negen holes, allemaal met een eigen thema en moeilijkheidsgraad. Het spel heeft een gemiddelde speeltijd van één tot anderhalf uur.

Op 9 aangelegde banen kunt u kennismaken met een van Nederlands snelst groeiende buitensporten. Onze baan kent negen holes, allemaal met een eigen thema en moeilijkheidsgraad. Het spel heeft een gemiddelde speeltijd van één tot anderhalf uur. Uiteraard wordt u met een speluitleg door onze ‘metkieker’ (meekijker) bij de eerste afslag begeleid. Het spel kunt u spelen met minimaal twee personen en maximaal 120 personen. Afhankelijk van het aantal personen wordt in overleg door uzelf of door ons groepen gemaakt. Het is mogelijk via ons prijzen te bestellen, vaak worden er echter door de organisatie zelf prijzen meegenomen zoals bijvoorbeeld een klomp met geraniums (leuk en ludiek).

De holes zijn rondom het restaurant aangelegd en hebben een totaal oppervlakte van 3,2 hectare. Elke hole heeft zijn eigen thema en vertelt iets over de omgeving en het boerenleven uit verleden en het heden.

Het spel is hilarisch en erg gezellig om te doen, de gemiddelde baanlengte varieert van 65 tot 115 meter. U speelt met een club waaraan een klomp is bevestigd. Hiermee slaat u tegen een leren bal met een doorsnede van 16 cm. Het spel wordt in groepjes gespeeld waarbij alle spelers van het groepje tegelijk bezig zijn met een baan. Na baan 8 komt u automatisch op ons terras aan de vijver, waar door velen een pitstop wordt gehouden.

Het spel kost € 6,50 per persoon. Als u gebruik maakt van een van onze buffetten of het Boerengolf combineert met een van onze feestarrangementen, dan betaalt u € 5,- per persoon. Kinderen betalen een gereduceerde prijs en tot en met drie jaar betalen ze niets. Een leuke activiteit om gezamenlijk met uw vrienden, buurt, collega's of familie te spelen!

Of bekijk de website www.restaurantfox.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter