José Reuvekamp

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Van grappige anekdotes uit het dagelijks leven tot sfeervolle verbeeldingen van landschappen. Het werk van José Reuvekamp vertelt uiteenlopende verhalen, maar haar handschrift is altijd onmiskenbaar aanwezig. Kunst met een kleurrijke twist.

Naast eigen werk, maakt José regelmatig werk in opdracht en werkt aan projecten. Daarnaast geeft ze workshops en startte ze in 2014 met kunstuitleen. Haar werken hangen in talloze gebouwen, van haar geboortedorp Heino tot aan Londen. De ideeën die uit José's brein ontspruiten, reiken bovendien verder dan de wand. Een concreet voorbeeld daarvan is kunstopmeubels.nl.

OVER JOSÉ

Nadat José de kunstacademie St. Joost te Breda voor een deel heeft gevolgd, gaat ze nog enkele jaren naar de lerarenopleiding tekenen te Zwolle. Grotendeels is ze autodidact. Een doek zet ze in verschillende lagen op, zodat er een mooie kleurfilm ontstaat voor de basis. Niet zelden combineert ze verf met andere materialen om een extra dimensie aan het kunstwerk te geven. Dankzij verrassend lijnenspel en uitbundig kleurgebruik komt het werk van José tot leven.

Vanaf 1 juli 2020 is een groot deel van haar werk te zien in de Galerie in Ootmarsum, Dwarsstraat 2

Of bekijk de website www.josereuvekamp.com

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 12:00 - 17:00
vrijdag 12:00 - 17:00
zaterdag 12:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

  • Expositie

Tip je vrienden

facebook twitter