Art Brut Galerie

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

ART BRUT GALERIE staat voor zuivere kunst van mensen met een verstandelijke beperking of psychische aandoening. Zij hebben elk hun eigen passie en niveau.


Art Brut Galerie, Oostwal 2 laat u met name kennis maken met keramiek en schilderijen. De kunstwerken kernmerken zich door een hoge mate van spontaniteit, eigenzinnigheid en originaliteit. De opbrengst van het verkochte werk vloeit terug naar projecten voor welzijn en ontspanning.

De kwaliteiten van deze mensen laten zien, is het doel van Stichting KIK, die met ART BRUT GALERIE, Oostwal 2 deze kunstenaars een podium biedt. regelmatig zijn er solo-exposities.

De stichting wordt daarbij ondersteund door:

Hettie Scheper-Hulshof van Art & Living St. Dunia Lulu met unieke producten uit India Jeroen Veldscholten Maatwerk Interieur en enthousiaste vrijwilligsters.

omschrijving
omschrijving

Art Brut Galerie is deelnemer Nette Toilette

Of bekijk de website www.oostwal2.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 13:00 - 17:00
vrijdag 13:00 - 17:00
zaterdag 13:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

  • Cultuur
  • Spiritualiteit
  • Traditionele Kunst

Tip je vrienden

facebook twitter