Galerie en Kunstuitleen Lambert

De Twentse kunstenaar LamBert Oude Wesselink heeft zijn eigen Galerie en Kunstuitleen in Ootmarsum. Hier is niet alleen het werk van de kunstenaar zelf te bewonderen, maar ook werk van onder andere Herman Brood, Peter Klashorst, Jan Sierhuis, Jan te Wierik, Anton Heyboer en de CoBrA kunstenaars. Daarnaast is er ook glaskunst te bezichtigen.

Kleurrijke Expositie van Marja Dagevos bij LamBert vanaf 1-11-2021.

Marja houdt van kwaliteit, mooie dingen en bijzondere kleuren. Met haar kunst wil ze mensen blij maken en ze een gelukkig gevoel geven wanneer ze er naar kijken.

Marja schildert heel graag en dat heeft ze altijd al gedaan. Maar ze maakt ook graag andere kunst items. Het werken met verschillende materialen en het op zoek gaan naar specifieke items brengt een constante stroom van inspiratie naar boven die terug te zien is in Marja’s schilderijen. Deze zijn steeds weer anders. Dat houdt het spannend en interessant. En tóch, als je Marja’s werk leert kennen, zal je haar eigenheid gaan herkennen.

Voor mijn werken gebruik ik degelijke en kwalitatief goede materialen. Hier investeer ik in, want ik vind het belangrijk dat mijn werken lang mooi blijven. Zo kies ik voor mijn schilderijen bijvoorbeeld voor doeken met lange vezels, zodat ze lang goed op spanning blijven. Ook de verf die ik gebruik behoudt zijn kleurenpracht. Ik kan uren struinen, op zoek naar de juiste materialen voor mijn kunstwerken. Ook dát hoort bij mijn werk en dat vind ik heerlijk.

Ik maak veel vrij werk, maar het is natuurlijk ook mogelijk om in opdracht te werken. Zo kan een schilderij, speciaal voor jou, in bepaalde kleuren gemaakt worden of misschien zoek je een blikvanger bij de entree van jouw bedrijf. Er is heel veel mogelijk onder andere wat betreft het materiaal gebruik. Hierover voeren we vooraf een degelijk overleg zodat ik jouw wensen goed in kaart heb om precies dát te kunnen creëren wat jij voor ogen hebt. Of misschien komen we samen zelfs wel tot betere inzichten.

Het kunstwerk maak ik in mijn atelier en soms is het nodig om het kunstwerk, na de voorbereiding in mijn atelier, op locatie verder vorm te geven. Dit nemen we allemaal mee in het overleg, zodat je weet wat je kunt verwachten. Ook is het mogelijk om meerdere kunstwerken in een bepaalde stijl te creëren. Dit is bijvoorbeeld interessant voor hotels.

In principe is alles mogelijk. En mocht dit niet het geval zijn, dan valt er wel een mouw aan te passen om toch tot een bevredigend resultaat te komen, aangezien ik graag in oplossingen en mogelijkheden denk.

U bent van Harte Welkom om de Kunstwerken te bekijken in Galerie LamBert in Ootmarsum.

Geopend: Maandag tot met vrijdag open van 13.00 tot 17.00 uur zaterdag en zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Of bekijk de website www.galerielambert.nl/

Openingstijden

maandag 13:00 - 17:00
dinsdag 13:00 - 17:00
woensdag 13:00 - 17:00
donderdag 13:00 - 17:00
vrijdag 13:00 - 17:00
zaterdag 12:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

Buiten onze openingsuren kunt u ook op afspraak komen.


contactinformatie

prijzen

gratis Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter