Chez-Moi Ton Schulten Galerie International

Een wereld vol emotie en betovering. De kleur, de gloed en glans, de vorm, de herkenbare stijl. Dát is de wereld van de Ootmarsumse kunstschilder Ton Schulten of misschien wel de wereld volgens Ton Schulten.

Niemand ontgaat de mysterieuze kracht van het imponerende werk van Ton Schulten, de bakkerszoon uit Ootmarsum. Zijn werk, inmiddels wereldwijd bekend, betovert de toeschouwer. Vormen, kleuren en paradijselijke composities die rust bieden. Imponerend en soms zelfs hypnotiserend. Emotioneel en vooral zo prachtig van samenstelling, dat geen mens ontkomt aan de krachtige en mysterieuze uitstraling.

De galerie

Sinds jaren is Chez-Moi Ton Schulten Galerie International een trefpunt van liefhebbers van hedendaagse kunst. Uiteraard met het werk van Ton Schulten zelf als ijkpunt en magneet. Zijn laatste schilderijen en zeefdrukken zijn hier te zien. Op een perfecte wijze tentoongesteld en uitgelicht. Geëxposeerd op een manier die recht doet aan zijn ambacht en artistieke talent. Maar de galerie biedt veel meer. Wisselende exposities van beeldende kunstenaars uit binnen- en buitenland dragen bij tot de aantrekkingskracht van de galerie.

Chez-Moi Ton Schulten Galerie International omvat verschillende expositieruimtes waar je in alle rust en aandacht kennis maakt met het werk van ruim 30 kunstenaars, ieder met een eigen stijl. Keramiek, glas, brons en natuurlijk de schilderijen van Ton Schulten als vaste waarde en kleurrijk decor.

De beeldentuin

De beeldentuin, grenzend aan dee galerie maakt in alle opzichten duidelijk dat kunst meer is dan een schilderij aan de muur of een plastiek in de hal. Kunst is omgeving, elementair en natuurlijk. In de beeldentuin treft de bezoeker een presentatie aan van de fraaiste kunst, uitgevoerd in elementaire materialen; tijdloos en in een onverwoestbare schoonheid. Je kunt er in alle rust kijken naar kunst met slechts het kletterende water als akoestisch decor.

Of bekijk de website www.tonschulten.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 12:00 - 17:00
woensdag 12:00 - 17:00
donderdag 12:00 - 17:00
vrijdag 12:00 - 17:00
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

Op maandag 2e Paasdag zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 uur.


contactinformatie

voorzieningen

Type
  • Beeldende kunst
  • Cultuur
  • Expositie
Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan
  • Bruikbaar toilet
  • Handmatige entreedeur
  • Lift

Tip je vrienden

facebook twitter