Bijou Mémorable

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 28 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In atelier Bijou Mémorable in Denekamp worden sieraden ontworpen en vervaardigd. Elk sieraad heeft een eigen verhaal. Van elk sieraad is één soort, elk exemplaar is dus uniek.

Zo kunt u, in overleg, een aandenken aan of voor een persoon, aan een gebeurtenis of ter herinnering aan een moment, persoonlijk of in zakelijke sfeer laten ontwerpen. Of sieraden waarin de familieband naar voren komt of die een spirituele betekenis hebben.

Mémorable betekent ook: iets noemenswaardigs, iets interessants, iets buitengewoons. Natuurlijk kun je ook op die manier iets laten ontwerpen wat bv. met je hobby, sport, beroep, geloof enz. te maken heeft. Ook logo's van bedrijven.

De sieraden worden vervaardigd in goud, zilver, koper, alpaca; legering van koper, nikkel en zink of messing; ook wel geelkoper genoemd; legering van koper en zink.

Of bekijk de website www.bijoumemorable.nl/

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten

Graag even bellen van tevoren.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter