Klooster Franciscanessen

Overnachten in het klooster is mogelijk. Er zijn in het Franciscushuis 30 gastenkamers beschikbaar, waarvan 10 éénpersoonskamers en 18 tweepersoonskamer. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met handdoeken en er is WiFi beschikbaar.

OVERNACHTEN IN HET KLOOSTER
Het klooster is niet alleen de plek om tot jezelf te komen. Het is ook geschikt om sámen te overleggen. In een van onze vergaderzalen bijvoorbeeld. Of je nou een aantal uur wilt vergaderen of kiest voor een overnachting in het klooster… je bent hoe dan ook welkom. Kijk hier voor meer info over overnachten.

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN
Op het klooster zijn verschillende zakelijke arrangementen mogelijk, zo kunt u een een 4-uurs of 8 uurs arrangement boeken met eventueel een warme of een broodmaaltijd. Kijk hier voor meer info over zakelijke arrangementen.

SPIRITUELE ARRANGEMENTEN
Ons klooster is een ontmoetingscentrum van geloof, verdieping, bezinning, beleving en spiritualiteit. Of je nou alleen bent of met een groep… de deur staat altijd voor je open. Zo organiseren we meerdere keren per jaar retraites. Als niet-religieuze ben je ook van harte welkom. Ook met scholen werken we regelmatig samen door studieweken en bezinningsdagen op te zetten. De prijzen voor onze onderwijs arrangementen zijn op aanvraag. Wil je een retraite bijwonen of ben je benieuwd wat er nog meer op de planning staat? Kijk hier voor spirituele arrangementen.

RETRAITES & ACTIVITEITEN
Ons klooster is een ontmoetingscentrum van geloof, verdieping, bezinning, beleving en spiritualiteit. Of je nou alleen bent of met een groep… de deur staat altijd voor je open. Zo organiseren we meerdere keren per jaar retraites. Als niet-religieuze ben je ook van harte welkom. Ook met scholen werken we regelmatig samen door studieweken en bezinningsdagen op te zetten. De prijzen voor onze onderwijs arrangementen zijn op aanvraag. Kijk hier voor retraites en activiteiten.

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Aangepaste OV halte
Ligging
  • Bij het bos
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen
Wifi
  • Gratis Wifi
Voorzieningen B&B kamer
  • Eigen badkamer
  • Koffie/Thee faciliteiten

Tip je vrienden

facebook twitter