Café Restaurant "Bie Heintje"

Schuif aan in het gezellige restaurant. Zin in een lekker kopje koffie met een vers gebakje of een belegd broodje? Een borrel op het terras of in het sfeervolle eetcafé? Of lekker genieten van een driegangendiner met je familie? Bie Heintje serveert diverse streekgebonden gerechten.

Ook leent het sfeervolle restaurant zich uitstekend voor een onvergetelijk feest. Van verjaardagsfeest tot bruiloft en van buurtfeest tot personeelsfeest.

Bie Heintje is geschikt voor groepen van tien tot honderdvijftig personen. Ze verzorgen koude- en warme buffetten, compleet verzorgde barbecues, lunches of een borreltafel. Bovendien kunnen de kinderen zich tijdens het feest uitleven in de speeltuin. Tevens beschikken ze over een alternatieve locatie die uitermate geschikt is voor buurt- en familiedagen.

De kinderen kunnen zich goed vermaken in de buiten speeltuin en op het springkussen. Zit het weer even tegen? Dan kunnen ze ook lekker binnen klauteren, glijden of met de lego blokken spelen in de binnen speeltuin “Happy Heintje”.

Ook is er Funbowlen: plezier voor jong en oud. Een unieke manier van bowlen. Bij FunBowling gooi je met kleinere en draagbare ballen. De banen zijn iets compacter en korter. Je mag op je eigen schoenen spelen. Het spel verloopt snel, het competitiebeest komt gegarandeerd in je naar boven. Kom gezellig FunBowlen Bie Heintje!

Om een baan of een bowlingarrangement te reserveren, bel dan 0541 291 605. Uiteraard is het ook mogelijk om een tafel in ons restaurant te reserveren om voor of na het bowlen te genieten van onze keuken.

Of bekijk de website www.heintje.nl

contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter