Bistro-restaurant De Zoeke

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat horeca en café's eerder moeten sluiten. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld afhalen/bezorgen.

Bistro-Restaurant De Zoeke gelegen in het buitengebied van Denekamp, verscholen in het groen, tegen de Duitse grens. Heerlijk eten & drinken, tevens een gratis camperplaats.

De omgeving staat bekend om zijn mooie natuur en landelijke karakter. Het restaurant is gesitueerd in een deel van een oude boerderij, midden tussen de weilanden en velden van Twente.

Een heuse gratis camperplaats in Overijssel, bij bistro restaurant de Zoeke vind je het... de camperplaats is gratis maar het is wel de bedoeling dat je gebruik maakt van het restaurant. Verder zijn er geen voorzieningen.

De Zoeke is de perfecte gelegenheid voor een heerlijke avond uit. De keuken is Hollands en Frans georiënteerd en biedt een diverse selectie aan grill specialiteiten. Het restaurant bied plek aan ca. 120 personen.

Ook voor onze kleine vriendjes en vriendinnetjes is het smikkelen en smullen bij Bistro Restaurant de Zoeke. en...Sinds kort hoeven de kinderen niet meer bij papa en mama in de kaart mee te kijken, maar hebben we een speciale kinderkaart volop allerlei lekkernijen.

Ons restaurant biedt de mogelijkheid om heerlijk dineren met een gezelschap. Voor gezelschappen vanaf 15 personen stellen wij graag samen met u een menu samen of u kunt gebruik maken van onze keuzemenu's.

openingstijden

Onze openingstijden zijn: April t/m September: maandags gesloten. Dinsdag t/m vrijdag vanaf 14.00 Zaterdag en zondag vanaf 12.00 De keuken is tot 21.00 uur geopend

Oktober t/m maart: maandag’s en dinsdag’s gesloten woensdag, donderdags en vrijdags vanaf 16.00 Zaterdags en zondags vanaf 12.00 De keuken is tot 21.00 uur geopend

Of bekijk de website dezoeke.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 16:00 - 00:00
donderdag 16:00 - 00:00
vrijdag 16:00 - 00:00
zaterdag 12:00 - 00:00
zondag 12:00 - 00:00

De keuken is tot 21.00 uur geopend!


contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Grieks
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter