La Bomba-IJssalon-Lunchroom-Pattiserie

La Bomba aan de Vledderstraat in Denekamp is gespecialiseerd in ijs, gebak, broodjes én home-made chocolate!

La Bomba in Denekamp is een heerlijk adresje.... je kunt hier terecht voor ijs, koffie, taart, broodjes en chocolade. In de winkel heb je zicht op de ruime open keuken waar je de ijsmakers aan het werk kunt zien terwijl je geniet van je kopje koffie met iets lekkers in de gezellige lunchroom.

Het assortiment van eigenaren Jitse en Wendy bestaat uit ambachtelijk vervaardigd ijs, ijstaarten, ijsbuffetten, gebak, broodjes, belegde broodjes én chocolaterie. Al deze lekkernijen worden allemaal in eigen keuken vervaardigd.

Verse broodjes op zondag!


Iedere zondagochtend vanaf 8.00 uur kun je bij La Bomba terecht voor verse broodjes. De broodjes worden dagvers gebakken, op die manier hebben ze iedere zondag een ruim aanbod.

IJssalons

La Bomba's ijs! Bij La Bomba bent u voor ijs aan het goede adres. Met veel zorg, en de beste ingrediënten draaien wij dagelijks vers ijs! In onze vitrine is plaats voor 24 verschillende smaken. Daarvan zitten zo'n 16 smaken vast in het assortiment. En met de andere 8 varieëren we met regelmaat! Verder maken wij ook ons soft-ijs zelf! Van verse melk, regelrecht van de boer bereiden wij onze compositie. Het is een groot verschil met het softijs dat de meesten gewend zijn. Je proeft de versheid! Zonder alle conserveringsmiddelen. Je proeft hoe softijs hoort te smaken, lekker luchtig, romig, en goed van smaak. De prijs per bol ijs is €1.00 Verder hebben we ook literbakken. Daar gaan 12 bollen ijs in. De prijs van zo'n bak is €10,- Softijs: Kinderijsje €1,- Oublie €1,50 Oublie groot €1,75 Reuzehoorn €2,50 400cc beker €4,00 Milkshakes: In de smaken Aardbei, Vanille, Chocolade, Banaan. Middel €2,00 Groot €3,00
Of bekijk de website www.la-bomba.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 18:00
zondag 08:00 - 17:00

Bij goed weer zijn ze wellicht langer geopend.


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Bezorgen
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter