La Bomba-IJssalon-Lunchroom-Pattiserie

La Bomba aan de Vledderstraat in Denekamp is gespecialiseerd in ijs, gebak, broodjes, macarons én home-made chocolate! Hét adres voor de lekkerste smaken vers schepijs, milkshakes én huisgemaakt softijs!

La Bomba in Denekamp is een heerlijk adresje.... je kunt hier terecht voor ijs, koffie, taart, broodjes en chocolade. In de winkel heb je zicht op de ruime open keuken waar je de ijsmakers aan het werk kunt zien terwijl je geniet van je kopje koffie met iets lekkers in de gezellige lunchroom.

Het assortiment van eigenaren Jitse en Wendy bestaat uit ambachtelijk vervaardigd ijs, ijstaarten, ijsbuffetten, gebak, broodjes, belegde broodjes én chocolaterie. Al deze lekkernijen worden allemaal in eigen keuken vervaardigd.

Verse broodjes op zondag!


Iedere zondagochtend vanaf 8.00 uur kun je bij La Bomba terecht voor verse broodjes. De broodjes worden dagvers gebakken, op die manier hebben ze iedere zondag een ruim aanbod.

IJssalons

La Bomba's ijs!

Bij La Bomba ben je voor ijs aan het goede adres. Met veel zorg, en de beste ingrediënten draaien zij dagelijks vers ijs! In de vitrine is plaats voor 24 verschillende smaken. Daarvan zitten zo'n 16 smaken vast in het assortiment. En met de andere 8 varieëren ze met regelmaat! Verder maken zij ook hun soft-ijs zelf! Van verse melk, regelrecht van de boer bereiden zij onze compositie. Het is een groot verschil met het softijs dat de meesten gewend zijn. Je proeft de versheid! Zonder alle conserveringsmiddelen. Je proeft hoe softijs hoort te smaken, lekker luchtig, romig, en goed van smaak.

Kom je snel proeven?

Of bekijk de website www.la-bomba.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 18:00
zondag 08:00 - 17:00

Bij goed weer zijn ze wellicht langer geopend.


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Bezorgen
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter