Koffie- & Theehuisje`t Stekkie

Het koffie- & theehuisje is te vinden op een van de mooiste plekjes van het Twentse platteland nabij het prachtige natuurgebied het Roderveld waar u heerlijk kunt wandelen.

Het is gevestigd in een deel van een oude boerenschuur. Dit gedeelte is omgebouwd tot een prachtige, authentieke boerenkeuken. Het biedt plaats aan 15 tot 20 personen en buiten is een aantal gezellige zitjes. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras genieten van het prachtige landschap en bij wat minder weer is het binnen bij de kachel gezellig warm. Heerlijk!

'Neeltje en Jans

Voor de kinderen is het leuk om een kijkje te nemen bij de aanwezige boerderijdieren zoals de ezels Neeltje en Jans, de kippen, geiten en de altijd kwispelende hond Babs. Ook zijn er een aantal speeltoestellen zoals een grote trampoline.

Lilian, uw gastvrouw, zorgt voor vers gezette koffie of thee met iets lekkers erbij. Dit lekkers kan zijn appeltaart maar ook bijv. een streekproduct als kleikloet'n. Ze bakt alles zelf en zo is het iedere keer weer een verrassing welk lekkers er geserveerd wordt.

Of bekijk de website koffietheehuisstekkie.nl/

Openingstijden

Geopend bij gelegenheid en op afspraak


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter