Havezathe het Everloo

Ervaar het Twentse landleven en Havezathe het Everloo dankzij een bijzondere omgeving, een unieke locatie en eindeloze mogelijkheden.

Ontspannen op zondagmiddag en genieten van streekproducten of door de week vergaderen op niveau betekent bij Havezathe het Everloo samenzijn in de sfeer van weleer met het comfort van nu. Een sfeervolle ruimte voor iedere gelegenheid

Wilt u een grote, middelgrote of kleine bijeenkomst organiseren? Havezathe het Everloo biedt u ruimte voor feesten en vergaderingen met groepen van 10 tot 500 personen. Dankzij de combinatie van de 5 verschillende ruimten en eventuele gebruikmaking van een uitbouw met tent is het mogelijk elke ruimte en sfeer te creëren die bij uw specifieke bijeenkomst, gezelschap en groepsomvang past.

Proef welke ruimte bij u past, maar ontdek bovenal de oer-Hollandse knusheid en de historische kenmerken, die Havezathe het Everloo, de omliggende tuinen en het terras tot iets unieks maken!

Huwelijksvoltrekkingen Vanaf heden kunt bij Havezathe het Everloo ook terecht voor het voltrekken van uw huwelijk. U kunt op ons landgoed zelf bepalen waar u wilt trouwen. In de Deel, de Palthekamer of bij mooi weer zelfs buiten. Informeer gerust naar de mogelijkheden www.heteverloo.nl

Of bekijk de website www.heteverloo.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag 12:00 - 18:00

Op afspraak voor feestelijke gelegenheden en andere bijeenkomsten. 0541-626028


contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter