Grondman Beter Leven Vlees

Wij, bij Grondman Beter Leven Vlees, houden met passie Blonde Aquitaine runderen op ons bedrijf in Rossum. Vanaf Mei 2020 zijn we gestart met de verkoop van vlees, gecertificeerd met 2 sterren met het Beter Leven Keurmerk.

Onze dieren hebben de ruimte om vrij te lopen en liggen de hele dag op stro. De kalveren blijven minimaal 5 maanden bij de moeder, zodat ze zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Het Blonde Aquitaine vlees is fijn, mals en erg vol van smaak. Het heeft weinig tot geen vet aanzet en is cholesterolarm. De dieren krijgen een uitgebalanceerd rantsoen wat grotendeels bestaat uit gewassen die we zelf telen. Korte lijnen in het gehele proces is waar wij naar streven. De slager is daarmee op geringe afstand, en zorgt voor de slacht en het verwerken van het vlees. Dit vlees wordt in een vriescel op ons bedrijf opgeslagen.

Wij bieden je het complete assortiment, van malse hamburgers tot een perfect kogelbiefstuk. Het vlees wordt ingevroren, gelabeld, en vacuĆ¼m verpakt en in porties voor 2 personen.

Meer informatie over ons assortiment en bestellingen kan je bellen of appen metJelle Grondman, 0622394660

Wij kijken uit naar je komst!

Elke zaterdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur Afhalen bestellingen op afspraak ook mogelijk buiten de openingstijden.

Of bekijk de website www.facebook.com/Grondman-Beter-Leven-Vlees-107557370934931

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag 09:00 - 12:00
zondag gesloten

Afhalen bestellingen op afspraak ook mogelijk buiten de openingstijden.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter