Engels'Tuin

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In het hart van Ootmarsum, 100 m. van het centrum staat in het stadspark een prachtig monumentaal pandje: Engels'Tuin waar je kunt genieten van ambachtelijke lunches en producten.

Bij de Engels'Tuin kunt u heerlijk zitten onder eeuwenoude bomen, aan het water of gezellig binnen met uitzicht op het 200 jaar oude stadsparkje.

Joan en Max Mik serveren in het voormalig theehuis (h)eerlijke koffie, pure thee en ambachtelijke lunches met veelal biologische, regionale producten. Engels'Tuin werd in 2019 uitgeroepen tot Koffiezaak van het Jaar in de Gemeente Dinkelland. Hier ontsnapt u even aan de drukte van de stad. Alleen op maandag gesloten.

Zowel buiten op het terras als binnen is het genieten van deze prachtige omgeving. Het pand is geschikt voor kleine gezelschappen tot 20 personen. Een must als u een bezoek brengt aan Ootmarsum.

Zie ook VVV Agenda:
Wandelarrangement Frisse Neus
Fietsarrangement Rooie Wangen

omschrijving
omschrijving

Engels'Tuin is deelnemer Nette Toilette

Of bekijk de website www.engelstuin.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 11:00 - 18:00
woensdag 11:00 - 18:00
donderdag 11:00 - 18:00
vrijdag 11:00 - 18:00
zaterdag 11:00 - 18:00
zondag 11:00 - 18:00

Ivm Corona gesloten.


contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Frans
  • Nederlands
Ligging
  • In het centrum

Tip je vrienden

facebook twitter