Othmar bier

Onze nieuwe brouwerij is tegelijk authentiek en uiterst modern opgezet. U vindt onze brouwerij centraal op het Commanderieplein in Ootmarsum. Een nieuwe bruisende plek waar historie, cultuur en natuur hand en hand gaan. U start en eindigt de tour in de prachtige Gasterij Oatmössche. Daar vindt u ook de start van het brouwproces dat plaats vind in onze grote koperen brouwketel.

Othmar Brouwerijtour

Ervaar de inspirerende, educatieve en smaakvolle brouwerijtour bij Othmar Bier. Onder leiding van één van de brouwkenners wordt u meegenomen langs de verschillende brouwprocessen. Ervaar wat Othmar Bier zo speciaal maakt door kennis te maken met haar geschiedenis, grondstoffen en traditionele brouwmethode in een uiterste moderne brouwerij.

De Othmar Bierbrouwerij is gelegen op het natuurlijke en historische Commanderieplein in Ootmarsum naast het Openluchtmuseum en Gasterij Oatmössche. Geniet hier voor of na de rondleiding van de diverse bieren en gerechten tussen de koperen brouwketels.

In de brouwerij wordt uitsluitend gebrouwen volgens het Duitse ‘’Reinheitsgebot’’, waardoor er natuurlijke bieren ontstaan. Een koperen brouwhuis met een capaciteit van 20 hectoliter en een professionele afvul- en etiketteerlijn zorgen ervoor dat ambachtelijke bieren op een professionele manier tot stand komen.

GOED OM TE WETEN

· TIJDSDUUR: De tijdsduur van de Brouwerij Tour is ca 1 uur

· BESCHIKBARE TALEN: Nederlands (Engels & Duits in overleg)

· TOEGANKELIJKHEID: De brouwerij is rolstoelvriendelijk

· BEZOEKTIJDEN: Ma gesloten / di-zo vanaf 12:00 tot 18:00 uur (einde 19:00 uur)

· LOCATIE: Commanderieplein 6, 7631 EA Ootmarsum

RESERVEREN

Reserveren op een andere dag, tijdstip of een groep groter dan 30 personen, telefonisch (0541-760808) of via mail (info@othmarbier.nl) contact opnemen voor andere mogelijkheden.
Of boek rechtstreeks op de website van Othmar.
Let op: Wilt u met minder dan 10 personen de rondleiding reserveren, dient u alsnog 10 personen in te vullen, aangezien er een minimaal bedrag van 10 personen wordt berekend.

De tijdsduur van de bier tour is ca 1 uur.
De kosten zijn € 8,- per persoon met een minimum van € 80,-
Reserveren doet u door te bellen met Gasterij Oatmössche, 0541-29133

Of bekijk de website www.othmarbier.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 12:00 - 18:00
woensdag 12:00 - 18:00
donderdag 12:00 - 18:00
vrijdag 12:00 - 18:00
zaterdag 12:00 - 18:00
zondag 12:00 - 18:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter