Othmar bier

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In de brouwerij wordt uitsluitend gebrouwen volgens het Duitse ‘’Reinheitsgebot’’, waardoor er natuurlijke bieren ontstaan. Een koperen brouwhuis met een capaciteit van 20 hectoliter en een professionele afvul- en etiketteerlijn zorgen ervoor dat ambachtelijke bieren op een professionele manier tot stand komen.

Rondleiding
Ervaar onze inspirerende, educatieve en smaakvolle bier tour. Onder leiding van één van de brouwmeesters wordt U meegenomen langs de verschillende brouwprocessen. U krijgt uitgebreid de tijd om het brouwproces te bekijken, te ruiken en vragen te stellen. U krijgt uitleg over de historie en u zult naderhand begrijpen wat Othmar bier zo speciaal maakt.

Onze nieuwe brouwerij is tegelijk authentiek en uiterst modern opgezet. U vindt onze brouwerij centraal op het Commanderieplein in Ootmarsum. Een nieuwe bruisende plek waar historie, cultuur en natuur hand en hand gaan. U start en eindigt de tour in de prachtige Gasterij Oatmössche. Daar vindt u ook de start van het brouwproces dat plaats vind in onze grote koperen brouwketel.

De tijdsduur van de bier tour is ca 1 uur.
De kosten zijn € 8,- per persoon met een minimum van € 80,-
Reserveren doet u door te bellen met Gasterij Oatmössche, 0541-29133

contactinformatie

 

Commanderieplein 6
7631 EA Ootmarsum

0541-760808 / 0541-291330

Tip je vrienden

facebook twitter