Othmar bier

In de brouwerij wordt uitsluitend gebrouwen volgens het Duitse ‘’Reinheitsgebot’’, waardoor er natuurlijke bieren ontstaan. Een koperen brouwhuis met een capaciteit van 20 hectoliter en een professionele afvul- en etiketteerlijn zorgen ervoor dat ambachtelijke bieren op een professionele manier tot stand komen.

Rondleiding
Ervaar onze inspirerende, educatieve en smaakvolle bier tour. Onder leiding van één van de brouwmeesters wordt U meegenomen langs de verschillende brouwprocessen. U krijgt uitgebreid de tijd om het brouwproces te bekijken, te ruiken en vragen te stellen. U krijgt uitleg over de historie en u zult naderhand begrijpen wat Othmar bier zo speciaal maakt.

Onze nieuwe brouwerij is tegelijk authentiek en uiterst modern opgezet. U vindt onze brouwerij centraal op het Commanderieplein in Ootmarsum. Een nieuwe bruisende plek waar historie, cultuur en natuur hand en hand gaan. U start en eindigt de tour in de prachtige Gasterij Oatmössche. Daar vindt u ook de start van het brouwproces dat plaats vind in onze grote koperen brouwketel.

De tijdsduur van de bier tour is ca 1 uur.
De kosten zijn € 8,- per persoon met een minimum van € 80,-
Reserveren doet u door te bellen met Gasterij Oatmössche, 0541-29133

contactinformatie

 

Commanderieplein 6
7631 EA Ootmarsum

0541-760808 / 0541-291330

Tip je vrienden

facebook twitter