Pieck Fijn Patisserie

Een klein nostalgisch winkeltje in het hartje van Ootmarsum. Pieck Fijn Patisserie is een fijne combinatie van gezellig zitten, lekkere koffie, thee, cappuccino's & High-Tea, een nostalgische winkel met versgebakken koekjes, handgemaakte chocolades en bonbons en originele ambachtelijke verjaardagstaarten op bestelling.

Gezelligheid, Lekkere Koffie, Taart, Chocolade, Koekjes. Een heerlijk plekje, waar de tijd even stil staat. Strijk hier neer voor de lekkerste koffie met ambachtelijke taart. Geniet van al het lekkers en van elkaars gezelschap. Neem wat leuke/lekkere cadeautjes mee voor diegenen die jaloers zijn omdat ze niet mee konden of mochten. En heb je echt wat goed te maken? Dan vallen onze reuze-bonbondozen altijd bijzonder in de smaak. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open. We zien je graag dan, gezellig!

Lunchrooms

...Een klein nostalgisch winkeltje in het hartje van Ootmarsum. In de etalage liggen taartjes, chocoladerepen, bonbons en koekjes De geur van versgebakken koekjes, koffie en chocola. De deurbel klingelt. Een vers kopje koffie. Wat lekkere dingetjes om mee te nemen naar huis. Muziek klinkt op de achtergrond.

De Pieck Fijn Patisserie is een fijne combinatie van gezellig zitten, in een nostalgische winkel met versgebakken koekjes, handgemaakte chocolades en bonbons en originele ambachtelijke verjaardagstaarten op bestelling.

Of bekijk de website www.pieckfijnpatisserie.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 10:30 - 17:00
donderdag 10:30 - 17:00
vrijdag 10:30 - 17:00
zaterdag 10:30 - 17:00
zondag 10:30 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Activiteiten
  • Creatief
Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter