Hotmarks Glasblazerij & Artshop

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Sinds 2015 heeft Mark zijn glasblazerij, een pracht van een onderkomen gevonden in de oude Radboudzalen, vlak naast het voormalige klooster in Ootmarsum.

Hier in de Kloosterstraat vind je de winkel met daaraan een robuuste glasblazerij. Onlangs is de winkel flink uitgebreid en vanuit hier zijn er fantasierijk een aantal ‘kijk-gaten’ gemaakt, waardoor iedereen even heerlijk mag spieken naar de glasblazers die wellicht net op dat moment aan het werk zijn.

De glasblazerij én de Kloosterstraat mag je niet overslaan in een bezoek aan Ootmarsum. Aan het einde van dit pittoreske straatje, kun je hen vinden op nummer tien. Met naast hen Stokerij Sculte, gelegen in het indrukwekkende oude Klooster met zelfgebrouwen whisky.

Of bekijk de website hotmarksglass.com/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 17:30
vrijdag 10:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:30
zondag 11:00 - 17:30

In verband met corona gaan onze demonstraties op dit moment helaas niet door. We hopen hier zo snel mogelijk weer mee te kunnen starten.


contactinformatie

voorzieningen

Activiteiten
  • Creatief

Tip je vrienden

facebook twitter