Chez-Moi Ton Schulten Galerie International

Een wereld vol emotie en betovering De kleur, de gloed en glans, de vorm. De emotie en beleving. Dat is de wereld van Ton Schulten. Of misschien wel; de wereld volgens Ton Schulten. Maak kennis met die wereld. Een wereld vol emotie en betovering.

Dirk de Keyzer Wij zijn bijzonder trots dat deze sympathieke Belgische beeldhouwer wederom met een expositie naar Ootmarsum komt. Zijn beeld ‘Tyl Uilenspiegel’ siert natuurlijk reeds jaren de entree van onze galerie. Al sinds het ontstaan van onze galerie (begin jaren 90) is hij een vaste exposant. Ondanks zijn enorme wereldwijde successen, blijft Dirk zich verbonden voelen met Chez-Moi Ton Schulten Galerie International, waar hij als beginnend kunstenaar de kans kreeg carriere te maken. Het jarenlange contact heeft geresulteerd in een warme vriendschap tussen Ank en Ton Schulten en Dirk de Keyzer. Vanaf 17-11-18 tot en met 27-1-19 worden zijn beelden geexposeerd in onze galeriëen.

Niemand ontgaat de mysterieuze kracht van het imponerende werk van Ton Schulten, de eenvoudige bakkerszoon uit Ootmarsum. Zijn werk, inmiddels wereldwijd bekend, betovert de toeschouwer. Vormen, kleuren en paradijselijke composities die rust bieden. Imponerend en soms zelfs hypnotiserend. Emotioneel en vooral zo prachtig van samenstelling, dat geen mens ontkomt aan de krachtige en mysterieuze uitstraling.

De galerie Door de jaren heen heeft Chez-Moi Ton Schulten Galerie International zich ontwikkeld tot een trefpunt van liefhebbers van hedendaagse kunst. Uiteraard met het werk van Ton Schulten zelf als ijkpunt en magneet. Zijn laatste schilderijen en zeefdrukken zijn hier te zien. Op een perfecte wijze tentoongesteld en uitgelicht. Geëxposeerd op een manier die recht doet aan zijn ambacht en artistieke talent. Maar de galerie biedt veel meer. Wisselende exposities van beeldende kunstenaars uit binnen- en buitenland dragen bij tot de aantrekkingskracht van de galerie. Chez-Moi Ton Schulten omvat maar liefst zes verschillende expositieruimtes waar in alle rust en aandacht kennis gemaakt kan worden met het werk van diverse beeldende kunstenaars. Met het werk van Ton Schulten als vaste waarde en kleurrijk decor. En gelardeerd met de kunst van tal van even gepassioneerde collega's die hun creativiteit in tal van vormen en kleurrijke uitvoeringen hebben gegoten.

De beeldentuin De beeldentuin, grenzend aan Chez-Moi Ton Schulten Galerie International maakt in alle opzichten duidelijk dat kunst meer is dan een schilderij aan de muur of een plastiek in de hal. Kunst is omgeving, elementair en natuurlijk. In de beeldentuin treft de bezoeker een presentatie aan van de fraaiste kunst, uitgevoerd in elementaire materialen; tijdloos en in een onverwoestbare schoonheid. U kunt er in alle rust kijken naar kunst met slechts het kletterende water als akoestisch decor.

De boekengalerie In de galerie vindt u als bezoeker een prachtige boekengalerie. Een trefpunt voor liefhebbers van fraaie boekwerken over uiteenlopende kunstvormen: Schilderkunst, architectuur, fotografie en boeken over de Twentse streek. Deze boekengalerie is geheel ingericht om op uw gemak te bladeren in het mooiste drukwerk.

Of bekijk de website www.tonschulten.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 12:00 - 17:00
woensdag 12:00 - 17:00
donderdag 12:00 - 17:00
vrijdag 12:00 - 17:00
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

 

Marktstraat 4-6/Gasthuisstraat 3-6
7631BZ Ootmarsum

0541-291760

voorzieningen

  • Cultuur

Tip je vrienden

facebook twitter