Wellness

Unieke beleving in de allereerste bierspa van Nederland!

Geschreven door

Liane

Leestijd 2 minuten 1942 x bekeken

Dompel jezelf onder in al het goeds wat bier te bieden heeft. In de Othmar Bierspa - de allereerste bierspa van Nederland - kom je lekker tot rust. Stap in het heerlijke bierbad met water, hop, mout en gist. Tap onbeperkt je eigen Othmar bier. En maak gebruik van alle andere wellness-faciliteiten die de bierspa-ruimtes te bieden hebben. Kortom: geniet van deze bijzondere ervaring!

Welkom in het bierwalhalla!

Knus met z'n tweetjes genieten van de bierspa of juist met een groep, het kan allemaal bij Othmar Bierpsa. Hoe gaat het in z'n werk? Je wordt ca. 15 minuten voor aanvang van de bierspa verwacht zodat er ruim de tijd is om je goed te informeren wat je tijdens zo'n bierspa sessie allemaal te wachten staat. Allereerst wordt je meegenomen in het Othmar verhaal en vertellen ze je over de goede werking die grondstoffen hop, mout en gist hebben voor je huid en haar.

Na de uitleg ga je naar je persoonlijke bierspa-ruimte. Deze ruimte heb je 1,5 uur tot je beschikking en is helemaal privé. Nadat het bad is klaargemaakt met de juiste ingrediënten, heb je alle tijd om te genieten van alles wat in de ruimte te vinden is.

omschrijving
omschrijving
In de hottub zit heerlijk warm water met een temperatuur van ongeveer 39 graden, gemengd met hop, mout en gist. De actieve enzymen en vitamine B die hierin zitten, zorgen ervoor dat je je helemaal herboren voelt na de tijd.
omschrijving
omschrijving

Tap je eigen biertje

En natuurlijk kun je tegelijkertijd heerlijk Othmar bier drinken vanuit de tap naast het bierbad. Dat maakt het natuurlijk extra relaxed! Naast de bierbaden zijn er nog andere wellness-faciliteiten te vinden in de ruimtes waardoor je helemaal tot rust kunt komen.

omschrijving
omschrijving
Neem plaats in een van de massagestoelen voor een ontspannende massage of drijf de temperatuur op in de bierbarrelsauna. Daarna kun je heerlijk afkoelen in een koud dompelbad of stap onder de stortemmer.

bierbarrel
bierbarrel

Wat is er nog meer te doen op het Commanderieplein?

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Liane

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Slaaptijd!

  9x kamperen met kinderen in Twente. Hier hebben ze de tijd van hun leven

  Geschreven door Nicoline
 2. Culinair

  De lekkerste ijsjes in Ootmarsum-Dinkelland

  Geschreven door Liane
 3. Accommodaties

  Romantisch slapen in een heuse Pipowagen!

  Geschreven door Liane
 4. Doe-tips

  10 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

  Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter