Blog

Escaperoom Othmar's Geheim

Geschreven door

Sandra

Leestijd 2 minuten 330 x bekeken

Ontdek Othmar's Geheim. Een verrassende belevenis voor jong & oud'. Lees hieronder meer

Onlangs mochten wij, op uitnodiging van Jolanda Ikink/Beleef Ootmarsum, hun escaperoom proberen en wát een geweldig leuke belevenis was dat!

We werden hartelijk ontvangen door Jolanda en Dennis. Het avontuur begon met een introductievideo over het verhaal van Koning Othmar. Daarna gingen we met ons zessen de escaperoom in om het geheim te vinden.

Hoe snel ontrafel jij Othmar's Geheim?
Hoe snel ontrafel jij Othmar's Geheim?

Het spel

Het is voor ons de eerste keer dat we een escaperoom bezoeken en we hebben er onwijs veel zin in! We starten in een sfeervolle ruimte waar op het eerste gezicht niet veel bijzonders te zien is. Maar schijn bedriegt..

We gaan beginnen. Dennis en Jolanda hebben ons bij de introductie al een aantal nuttige tips gegeven. Nu komt het aan op samenwerken. We starten fanatiek en al gauw vinden we de eerste benodigdheden.

Er wordt een beroep gedaan op onze creativiteit en puzzelvaardigheid. Gelukkig ontvangen we op het juiste moment soms een aanwijzing waar we dankbaar gebruik van maken.

Over het spelmateriaal is tot op detailniveau nagedacht en ziet er gelikt uit. Je waant je écht in de tijd van Koning Othmar. Het spel zelf is verrassend goed in elkaar gezet. Kortom, alles klopt.

Gelukt!

Het was niet makkelijk maar uiteindelijk hebben we de code weten te kraken! Weliswaar net niet binnen het uur maar voor een eerste keer, zeker niet slecht..

Gelukkig zien we, als afsluiting, hoe het uiteindelijk is afgelopen met Koning Othmar en zijn familie. Dan is het tijd om te gaan en staan we z’n allen na te genieten van onze overwinning en de unieke ervaring.

Othmar's Geheim is een absolute aanrader voor iedereen die van puzzelen houdt en in is voor een verrassende ervaring! Laat je meevoeren met familie, vrienden en collega’s in deze exclusieve belevenis.

De klok tikt

Niet alleen moet het geheim binnen een bepaalde tijd worden opgelost. Deze escaperoom is alleen nog in mei en juni van 2022 te beleven. Velen gingen je al voor. Mis dit niet en reserveer je tijdslot hier: Reserveren Othmar's Geheim

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Artikel

  Deze wijntelers kom je tegen op de Twentse Wijndagen

  Geschreven door Denise
 2. Doe-tips

  10 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

  Geschreven door Liane
 3. Doe-tips

  De leukste gezinsuitjes bij onze oosterburen

  Geschreven door Liane
 4. Accommodaties

  Boek nu een van onze luxe 5 sterren campings!

  Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter