Accommodaties

Romantisch slapen in een heuse Pipowagen!

Geschreven door

Liane

Leestijd 2 minuten 1986 x bekeken

Een knus ingericht huisje op wielen, dat is toch superromantisch om hier met z'n tweetjes een lang weekend of vakantie door te brengen.

Kom met z'n tweeën naar Twente om hier je vakantie door te brengen en te genieten van de rust, natuur en de unieke tijd die je beleeft in de Pipowagens van PipowagenTwente. Je hoeft zelf niks te doen, Pipowagen Twente verplaatst - indien gewenst - de wagen voor je van camping naar camping. Zo geniet jij relaxed van het mooie glooiende coulisselandschap van Twente.

Je hoeft enkel te genieten van de tijd met elkaar, de rust, natuur en alles wat Twente te bieden heeft.

Pipowagen
Pipowagen

Route “Dwars deur Twente”

De route 'Dwars deur Twente' gaat vlak langs de grens met Duitsland door prachtige natuurgebieden. Bij deze route zijn de afstanden tussen de campings het grootst, Twente op z'n best dus. Je kunt hierdoor het gebied optimaal ontdekken en vanuit iedere camping weer nieuwe fiets- of wandelroutes maken. De 3 campings die je tijdens deze route bezoekt zijn: Erve Geerdink in Ootmarsum, Hoeve Springendal midden in het natuurgebied Springendal en Erve Wezenberg bij Denekamp.

Dwars deur Twente
Dwars deur Twente
keukentje
keukentje
In de Pipowagen wordt je omringd door alle comfort die je maar kunt wensen, je kunt natuurlijk heerlijke koffie en thee zetten, er is een waterkoker aanwezig. Je boodschapjes kun je bewaren in de ingebouwde koelkast.

BBQ
BBQ

Alle andere benodigdheden zoals handdoeken/theedoeken, servies, pannenset en ander kookgerei is aanwezig. Ook een handige BBQ zodat je lekker buiten aan de slag kunt. Kortom, alles wat je nodig hebt om heerlijk onbekommerd te genieten van het Twentse landschap!

INFO PIPOWAGEN TWENTE

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Liane

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Slaaptijd!

  9x kamperen met kinderen in Twente. Hier hebben ze de tijd van hun leven

  Geschreven door Nicoline
 2. Culinair

  De lekkerste ijsjes in Ootmarsum-Dinkelland

  Geschreven door Liane
 3. Doe-tips

  10 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

  Geschreven door Liane
 4. Denekamp

  Als een stoomtram door Twente

Tip je vrienden

facebook twitter