Nieuwsbericht

Gastvrij 2022 met álle tips en uitjes!

Geschreven door

Ootmarsum-Dinkelland

Leestijd 2 minuten 1021 x bekeken

Beleef kunst, cultuur en natuur. De Gastvrij is hét magazine met allerlei wetenswaardigheden over Ootmarsum, Denekamp en Weerselo. Het staat boordevol leuke bezienswaardigheden, activiteiten, tips en gezellige adresjes over eten, drinken en slapen.

Bijzonder mooi

Ootmarsum-Dinkelland, een bijzonder mooi stukje Twente. Een prachtige omgeving om te fietsen of te wandelen. Durf te verdwalen en geniet van de ruimte, de rust en de charme. Rondzwerven door uitgestrekte bossen, eeuwenoude landgoederen en langs kabbelende beekjes.

ff lunchen
ff lunchen

Ootmarsum

wordt ook wel het kunststadje van het oosten genoemd. Hier valt het hele jaar door iets te beleven. Het authentieke stadje staat bekend om haar vele kunstenaars die hier wonen, werken en leven.

omschrijving
omschrijving
De talloze galerieën waar doorlopend mooie exposities georganiseerd worden, maar ook de authentieke pleintjes met prachtige vakwerkhuizen zijn een lust voor het oog. En oh ja, wist je dat het iedere zondag koopzondag is in Ootmarsum? Alle winkels en galerieën zijn de hele dag geopend!

Tradities en oude gebruiken

Paasstaakslepen
Paasstaakslepen
Twente is een streek vol met tradities en oude gebruiken, ook in Ootmarsum-Dinkelland valt op dit vlak veel te ontdekken. Met name rond de feestdagen als Pasen en Kerst. Breng tijdens de paasdagen eens een bezoekje en verwonder je over het 'Vlöggeln' of 'Paasstaakslepen'

Trek er op uit!

Pak de fiets, trek de wandelschoenen aan en ga er op uit! Struinend door de prachtige bossen, trappend op de pedalen over de vele goede fietspaden die onze regio rijk is. Bezoek de zeldzaam mooie plekjes als het Springendal

Springendal
Springendal
en het prachtige landgoed Singraven, maar ook de natuurgebieden de Vrijdijk, het Roderveld en de Bergvennen zijn hier vrij toegankelijk.

genieten met een grote G!

Ons magazine thuis ontvangen?

omschrijving
omschrijving
Nieuwsgierig geworden naar alle bezienswaardigheden en mogelijkheden in Ootmarsum-Dinkelland? Lees 'm hier online. Je kunt ons nieuwe magazine natuurlijk ook thuis ontvangen, bestel 'm dan in onze webshop. Het magazine is gratis, je betaalt alleen de portokosten

BESTEL HIER HET MAGAZINE

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. (Oude) Tradities

  Midwinterhoornblazen in Twente

  Geschreven door Liane
 2. Doe-tips

  22 x leuke decemberactiviteiten!

  Geschreven door Sandra
 3. Denekamp

  Sinterklaas Letter Speurtocht Denekamp

 4. Culinair

  4 x Heerlijk wild eten, proef de herfst!

  Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter