Culinair

‘Onze Koekenbakkers’ Proef & Geniet...

Geschreven door

Liane

Leestijd 2 minuten 2178 x bekeken

Proef & geniet! De maand december staat weer voor de deur, een maand vol zoete verleidingen zoals pepernoten, gevulde speculaas, chocoladeletters en een gevulde banketstaaf met amandelspijs. Als dat lekkers wordt gebakken door onze lokale banketbakkers, patissiers en chocolatiers. Loop eens bij ze binnen en bekijk hun veelzijdige aanbod….je slaagt gegarandeerd!

omschrijving
omschrijving

Pieck Fijn Patisserie

Een klein nostalgisch winkeltje in het hartje van Ootmarsum. Pieck Fijn Patisserie is een fijne combinatie van gezellig zitten, lekkere koffie, thee, cappuccino's & High-Tea, een nostalgische winkel met versgebakken koekjes, handgemaakte chocolades en speciaal voor de feestdagen cadeaupakketjes voor sint of kerst.

Pelle's IJs & Chocolade
Pelle's IJs & Chocolade

Pelle's IJs & Chocolade

Bij Pelle's IJs & Chocolade in Deurningen kun je terecht voor de heerlijkste ambachtelijke chocolade van Bonvanie. De 100% Belgische en duurzame chocolade kan ter plekke in de winkel worden beschreven met een tekst naar keuze. Pelle's is het juiste adres voor een doosje bonbons, cadeaus en diverse andere relatiegeschenken.

Bakkerij Brunninkhuis
Bakkerij Brunninkhuis

Bakkerij Brunninkhuis

Bakkerij Brunninkhuis, met winkels in Lattrop en Tilligte is een echte warme bakker met diverse soorten brood, gebak en taarten. Voor de feestdagen hebben ze o.a. heerlijk Sint- en Pietengebak en diverse andere heerlijkheden voor de kerstdagen.

Bakkerij de Winter
Bakkerij de Winter

Bakkerij De Winter

Naast heerlijk ambachtelijk brood- en banketbakkersproducten voor de feestdagen is Bakkerij De Winter gespecialiseerd in de échte Twentse krentenwegge - gemaakt volgens oud Twents recept. Met deze verse krentenwegge haal je een echte Twentse heerlijkheid in huis. Je kunt deze snel online bestellen bij www.krentenweggeshop.nl Op werkdagen bestelt vóór 17:00 uur? Morgen ovenvers in huis!

écht Twents: Krentenwegge

Broodhoes
Broodhoes

Twents Broodhoes

Bij het Twents Broodhoes in Ootmarsum zijn vooral de speciale broden enorm populair, en niet alleen in Twente. Voor de feestdagen hebben ze Sinterklaas- en Kerstpakketten met allerlei heerlijkheden voor je klaargemaakt... en wat dacht je van speciaal pepernotenbrood...mmmm!

La Bomba
La Bomba

La Bomba-IJssalon-Lunchroom-Pattiserie

La Bomba aan de Vledderstraat in Denekamp is gespecialiseerd in ijs, gebak, broodjes én home-made chocolate!... nú met prachtig versierde & smaakvolle chocoladeletters.

Rien Schulten
Rien Schulten

Bakkerij Rien Schulten

Bij bakker Rien vind je naast lekkers voor de feestdagen ook de echte krentenwegge in diverse soorten en maten. "De specialiteit" van het huis is de wegge met rum, kaneel en bruine suiker.

Bon Bien
Bon Bien

Bon Bien Chocolaterie

Bon Bien voert een assortiment van eigengemaakte bonbons, likeurkogels en chocoladewerken van hoge kwaliteit. Voor de feestdagen voeren ze een assortiment chocoladewerken en bonbons met luxe opleg...een perfect cadeau om te geven!

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. (Oude) Tradities

  Midwinterhoornblazen in Twente

  Geschreven door Liane
 2. Doe-tips

  19 x leuke decembertips!

 3. Route-tips

  Bijzondere route: de Bronnenroute door Het Springendal

 4. Artikel

  Proef 'm zelf: de wijnbonbon van Bon Bien

  Geschreven door Denise

Tip je vrienden

facebook twitter