Culinair

Coronaproof Veurn & Ett'n - dineer in je eigen auto!

Geschreven door

Ootmarsum-Dinkelland

Leestijd 2 minuten 440 x bekeken

Op zoek naar een leuke en lekkere - corona-proof - activiteit? Reserveer dan een plekje bij Veurn & Ett'n. De naam zegt het al, rij met je eigen auto een route van ca. 40 km en stop onderweg bij 6 verschillende Twentse horeca bedrijven en geniet van een heerlijk diner in je auto.

6 gangen diner

De horecabedrijven kunnen helaas niet voltallig open zoals ze zouden willen. Daarom bieden 6 horeca ondernemers uit Twente door middel van een mooie route, een heerlijk 6-gangen diner aan in je auto!

TIP...ontdek de route eens in een te gekke oldtimer, 'oalerwets veur'n' én genieten van heerlijk gerechtjes onderweg. Samen met zijn tweeën of met je vrienden groep, check www.nostalgischrijden.nl

heerlijke soep
heerlijke soep

Amuse & koud voorgerecht

Het startpunt van de tocht is bij Bistro de Kruidentuin in Geesteren, daar ontvang je een amuse. Vervolgens gaat de route richting Harbrinkhoek en bij bistro Kampkuiper ontvang je het voorgerecht.

Soep & warm voorgerecht

Je rijdt daarna door naar Albergen en bij café Morshuis ontvang je een heerlijke soep. Daarna gang vier, een warm voorgerecht bij de Witte Hoeve in Nutter.

Veurn & Ett'n - 6 gangen diner in je auto

Hoofgerecht

Van Nutter rijdt je naar Lattrop, daar ontvang je de vijfde gang, een fantastisch hoofdgerecht bestaande uit een heerlijk stukje malse rundersukade met hete bliksem en rode kool. Dit gerecht wordt geserveerd bij Gasterij de Smid.

dessert
dessert

Dessert

Van Lattrop gaat de route verder naar Noord Deurningen. Daar ontvang je het slotstuk van dit spektakel, een verrukkelijk dessert bestaande uit Trifle van speculaas met appel en caramel. Dit wordt geserveerd door Restaurant Fox.

Prijs per persoon: €39,95 ....meer info op de facebook pagina van Veurn & Ett'n
Om te reserveren ga naar:
WWW.VEURN-ETTN.NL

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Doe-tips

  Dineren én escaproom spelen in je auto

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 2. Accommodaties

  Boek nu een van onze luxe 5 sterren campings!

  Geschreven door Liane
 3. Nieuwsbericht

  Gastvrij 2022 met álle tips en uitjes voor het nieuwe jaar!

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 4. Doe-tips

  Een stevige (winterse) wandeling

  Geschreven door Ivanka

Tip je vrienden

facebook twitter