1. 0/15
  '

  Doe-tips

  Herfstvakantie doe-tips met kids

  Geschreven door

  Ivanka

  De herfstvakantie is echt een leuke week om samen met je kind(eren) iets te ondernemen. Trek er lekker op uit, wees creatief of plan dat bezoekje aan dat leuke museum! Want wat is er nou leuker dan samen met je kind(eren) op ontdekking te gaan of iets actiefs te ondernemen. En dat kan volop in Ootmarsum-Dinkelland! Huur een scooter, tuktuk of buggy. Wees creatief en ga samen iets knutselen, schilderen of maken! Meer interesse in een bezoekje aan een mooi museum of alle 70 olifanten uit de Elephant Parade Twente bekijken? Je ziet het, er is voor elk wat wils! Heel veel plezier!

 2. 15/15

  15.

  Speurtocht Elephant Parade Twente

  Een leuke activiteit om samen met je kind(eren) te doen tijdens de wandelroute in Ootmarsum en/of Denekamp of de autoroute van de Elephant Parade Twente. Ontdek de olifant die bij het plaatje hoort! Vind jij ze alle 70?

  Download hier de speurtocht in Ootmarsum.
  Download hier de speurtocht in Denekamp.
  Download hier de autobingo.

 3. 14/15

  14.

  Herfstvakantie bij Kaamps!

  De herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat er weer leuke activiteiten gepland staan bij Kaamps in Deurningen! Kom jij straks een herfstdeurtje versieren bij ons?

 4. 13/15

  13.

  DINOSAURUS!?

  Lang zullen ze leven… eindelijk is het zo ver! De dino’s zijn na 30 jaar terug in Denekamp. De Dinosaurus!? tentoonstelling is verlengd en kun je nu nog bekijken tot en met 31 oktober. Ontdek tijdens de feestelijke reünie bij Museum Natura Docet van alles over echte Europese dinosauriërs. Entree € 13,- p.p. Kinderticket € 9,50 via dino.naturadocet.nl

 5. 12/15

  12.

  Workshop olifant schilderen

  Beschilder je eigen olifant tijdens de Elephant Parade Twente! Samen met je vrienden, familie of buren, maar je kunt je ook alleen opgeven natuurlijk.

 6. 11/15

  11.

  Twente Toer - E Chopper, Fiets, TukTuk, Buggy en Fatmax verhuur in Ootmarsum

  Fiets, E-Chopper, TukTuk, Buggy, Fatmax verhuur in Ootmarsum. 7 dagen per week open voor de leukste uitjes al vanaf 2 personen!

 7. 10/15

  10.

  Onderwijsmuseum Educatorium

  Weer naar School. In een historische vakwerkgebouw uit de 17e eeuw aan de Keerweer is het Schoolmuseum Ootmarsum gevestigd. In meerdere vertrekken is het onderwijs van vroeger tot nu te zien.

 8. 9/15

  9.

  Openluchtmuseum Ootmarsum

  Een levend museum, direct aan de rand van het centrum gelegen. Een groot aantal authentieke streekgebonden gebouwen brengt de tijd van toen tot leven.

 9. 8/15

  8.

  Olifantenpad voor kinderen

  Langeveen en Bruinehaar staan van 20 september tot en met 31 oktober helemaal in het teken van de olifant! Twee kleurrijke olifanten van de Elephant Parade komen hun kant op.

 10. 7/15

  7.

  't Twents Kwartiertje

  Vanuit het prachtige Weerselo verhuren wij Solexen, Scooters, Tuktuk’s en E-Choppers. U krijgt een mooie route mee, het is tot in de puntjes voor u geregeld.

 11. 6/15

  6.

  Cosmos Sterrenwacht

  Ontdek de sterrenhemel bij de donkerste sterrenwacht van Nederland, voor jong en oud een onvergetelijke ervaring.
  Bij geen enkele sterrenwacht in Nederland is het zo donker als in Lattrop! Cosmos is ook één van de grootste sterrenwachten van Nederland en bestaat al meer dan 60 jaar.

 12. 5/15

  5.

  Actief Twente

  Actief Twente is de meest complete recreatieverhuurder van Nederland. Groepen van 2 tot 400 personen kunnen een leuke dag beleven in Twente. Daarnaast bezorgen de medewerkers van Actief Twente de voertuigen over heel Nederland en Duitsland.

 13. 4/15

  4.

  RV Actief

  RV Actief, gezellig er op uit!
  “Tijd zat in Twente” is de slogan van Regio Twente. Waarom dan niet direct wat leuks doen?! Bij ons kunt u terecht voor allerlei (groeps)uitjes in de natuur van Twente. Of het nu gaat om een activiteit bij ons op Het Everloo in Rossum, een activiteit op locatie, een compleet verzorgt arrangement met eten en drinken of zelfs een compleet verzorgd weekendje weg. Bij RV Actief bent u aan het juiste adres.

 14. 3/15

  3.

  Kinder indoorspeeltuin Happy Heintje

  Een prachtige indoorspeeltuin Happy Heintje gelegen op Recreatiecentrum de Witte Berg. Een prachtige binnenlocatie waar van alles te doen is. Ook buiten is er van alles te beleven: midgetgolfen en in de speeltuin. Natuurlijk kun je hier ook je kinderfeestje houden. Hoe leuk is dat!

 15. 2/15

  2.

  Lasergame & Spelverhuur Bonanza

  Bonanza Verhuur voor lasergamen, attracties, evenementen en entertainment. Sportief, actief, gezellig of culinair zijn enkele trefwoorden die deel uit kunnen maken van uw volledig verzorgde uitstapje: de sportiviteiten zijn prima te combineren met een hapje en een drankje en maaltijd.

 16. 1/15

  1.

  Rondrit met paard en wagen.

  Het hele jaar door vertrekt koetsier Hennie iedere woensdag en zondag om 11.00 uur vanaf het erf van Hoeve Springendal voor een rondrit met paard en wagen door de het grensgebied van Het Springendal.

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Doe-tips

  13 tips voor een geslaagde kerstvakantie in Twente. Van kerstmenu's tot sterrit.

 2. Culinair

  ‘Onze Koekenbakkers’

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 3. Culinair

  Coronaproof Veurn & Ett'n

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 4. (Oude) Tradities

  Midwinterhoornblazen in Twente

  Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter