1. 0/15
  '

  Doe-tips

  15 x Doe tips Pinksterweekend

  Geschreven door

  Ootmarsum-Dinkelland

 2. 15/15

  15.

  Openluchtmuseum Ootmarsum weer geopend!

  Na maandenlang gesloten te zijn geweest is het museum vanaf woensdag 19 mei weer geopend voor bezoekers. U bent van harte welkom. Het museum ziet er tip top uit en in het park is anderhalve meter afstand geen enkel probleem.

 3. 14/15

  14.

  Park & Arboretum Singraven weer geopend!

  Vanaf woensdag 19 mei zijn ook het park en arboretum op landgoed Singraven weer geopend voor bezoekers. In de landgoedwinkel kun je de toegangsmuntjes à € 3,- p.p. kopen. De landgoedwinkel ligt tegenover restaurant de Watermolen. Telefoonnummer landgoedwinkel: 06-34672559.

  Het park is alleen geopend voor wandelaars en is rolstoel/scootmobiel toegankelijk, honden toegestaan mits aangelijnd.

 4. 13/15

  13.

  Dag van het kasteel

  Op Tweede Pinksterdag is het de Dag van het Kasteel. Thema dit jaar “Wat Water” Omdat het Huis Singraven nog gesloten is hebben ze een mooie wandeling uitgezet over het Landgoed Singraven.

 5. 12/15

  12.

  Extra Weerselose Markt 2e Pinksterdag

  Retromarkt, warenmarkt, vrijmarkt, vlooienmarkt, het beste van een markt gecombineerd! Honderden kramen en standplaatsen verwelkomen u met een keur aan artikelen.

 6. 11/15

  11.

  De Bourgondische Box - Asperges Oet Twente

  Vier het aspergeseizoen als een échte bourgondiër! Geniet van een heerlijk 4-gangen diner inclusief brood & wijn- en bierarrangement. Samengesteld & geleverd door bekende Twentse fijnproevers. Gedurende 4 weken kun je de Bourgondische Box-Asperges Oet Twente bestellen. Een 4 gangen aspergediner en de mooiste verhalen van bekende Twentse fijnproevers. Thuis óf op het terras.

 7. 10/15

  10.

  Workshop glaskralen branden

  Perles Art is een glasatelier waar Paula Oude Hengel glaskralen brandt van o.a Moretti Effetre glas uit Murano, Reichenbach, Lausscha en Double Helix. Ze maakt kunstzinnige glaskralen met veel passie, allen met de hand vervaardigd. Tijdens een workshop leer je zelf glaskralen maken.

 8. 9/15

  9.

  Expeditie Polaroid

  De expeditie om Twente te leren kennen! Met een E Chopper op pad op zoek naar de plaatsen op de polaroidfoto’s. Kun jij alle plekken vinden en de bijbehorende vragen beantwoorden? Een uitdaging voor de echte puzzelaar. Het ultieme dagje uit!

 9. 8/15

  8.

  Douwe Dabbert tocht

  Speciale kinderwandelroute "Douwe Dabbert tocht" Ga op zoek naar de vreemde dieren in het bos 't Roderveld.

 10. 7/15

  7.

  Kaamps knapzak wandeling

  Kom langs om bij het afhaalloket (buiten) van Landgoed Kaamps een kinder knapzak op te halen en ga samen op pad in de omgeving van Deurningen.

 11. 6/15

  6.

  Veurn & Ett'n

  Zes restaurants bundelen hun krachten en starten een nieuw initiatief. Een autotocht langs zes verschillende horecaondernemers in de gemeentes Dinkelland en Tubbergen. Bij elk restaurant ontvangt u een andere gang van het diner. Het diner is niet om mee te nemen naar huis, maar om op te eten in de auto. Hoe origineel en leuk is dit!

 12. 5/15

  5.

  Deurningen Dorpsommetje

  Wandel nu het dorpsommetje Deurningen! Mét rugtasje voor onderweg, de nodige informatie en een stempelkaart voor de tussenstops bij Kaamps en Pelle's waar je wat lekkers kunt ophalen voor onderweg.

 13. 4/15

  4.

  Harry Potter Toverspel

  Word jij toegelaten op Zweinstein en misschien wel de nieuwe Harry Potter... Dan moet je eerst alle proeven doorstaan!

 14. 3/15

  3.

  Toern & Smikkeln

  4 gangen diner in je auto! Een prachtige route langs de gezelligste restaurants in Twente om de lekkerste afhaalgerechten te ontdekken en te nuttigen in de auto. Doe de toer met eigen auto of maak het speciaal met een oldtimer of klassieke VW camper bus, vooral in de VW busjes kunnen jullie lekker ‘smikkeln’, gewoon aan een tafeltje.

 15. 2/15

  2.

  Kunststad Ootmarsum omarmt kwetsbaarheid

  Wandel de speciale route van 2 kilometer door het kunststadje Ootmarsum. Op maar liefst 48 plekken in de binnenstad vind je een kunstwerk in de etalage. Kun jij ze allemaal ontdekken? Haal het gratis wandelboekje bij de VVV of Galerie Art Brut KIK.

 16. 1/15

  1.

  Nostalgisch Rijden

  Huur met het hele gezin eens een Oldtimer, wat dacht je van deze leuke VWT2....perfect voor het hele gezin lekker toeren door Twente, picknickmand mee en genieten maar.

Ootmarsum-Dinkelland

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Route-tips

  Twents Blokje Om Gezinsroutes; wandelingen voor het hele gezin!

 2. Doe-tips

  9 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

  Geschreven door Liane
 3. Ootmarsum

  Ingrid Pegge opent eigen kunstgalerie in Ootmarsum

  Geschreven door Ivanka
 4. Doe-tips

  Coffee-to-go met iets lekkers

  Geschreven door Ivanka

Tip je vrienden

facebook twitter