Hier vind je de fietsroutes die speciaal voor Elephant Parade Twente uitgezet zijn. Alle 70 olifanten worden met elkaar verbonden via een hoofdroute van 165 km, daarbinnen zijn 4 fietslussen (slurven) uitgezet.

Maak je een leuke foto van de olifanten? Deel 'm dan met ons en gebruik de hashtag # elephantparadetwente

Elephant Parade Twente

Wandelroutes

> DOWNLOAD WANDELROUTEBOEKJE

Het wandelboekje bevat drie aparte wandelroutes. Eén in Ootmarsum, waar je langs 25 olifanten kunt wandelen. Eén in Denekamp, waar je 15 olifanten kunt bekijken en één in Oldenzaal waarbij je langs 6 olifanten komt die in de binnenstad staan.

Autoroute

> DOWNLOAD AUTOROUTE

De autoroute van 130 kilometer leidt je langs 28 olifanten in Noordoost-Twente. De autoroute werkt het handigst in combinatie met de grote overzichtskaart, hierop kun je het nummer van de olifant opzoeken waar je langsrijdt en zo zien welke olifant daar staat. De olifanten die in het centrum van Ootmarsum, Denekamp en Oldenzaal staan zijn niet in de autoroute opgenomen, deze kun je het beste met de wandelroute bekijken. Parkeer je auto even in het centrum en haal bij de VVV - Tourist Info het gratis wandelboekje

Speurtocht en autobingo kids

Een leuke activiteit om samen met je kind(eren) te doen tijdens de wandelroute in Ootmarsum en/of Denekamp of de autoroute van de Elephant Parade. Ontdek de olifant die bij het plaatje hoort!

Download hier de speurtocht in Ootmarsum.
Download hier de speurtocht in Denekamp.
Download hier de autobingo.