Boerderij Aan de Boswal

In de boerderij is er gestreefd naar een mix van originele elementen en up to date voorzieningen. De woning is bijzonder sfeervol ingericht.

Gezellig bij de haard kunt u heerlijk lezen of gebruik maken van een flatscreen tv met Chromecast. Er is ultrasnel Wifi via glasvezel. Uiteraard kunt u ook genieten van de rust buiten de boerderij waar u gebruik kunt maken van het tuinhuisje. De boerderij is geschikt voor 2 tot 6 personen.

Ook te boeken als B&B (bij een verblijf van minimaal 2 nachten).
Tijdens het verblijf in de vakantieboerderij Aan de Boswal kunt u een heerlijk streekgebonden ontbijt bestellen in een rieten mand. De inhoud hiervan is een verrassing. Ontbijt is mogelijk v.a. 8.30 tot 10.00 uur, zeven dagen in de week. Gelieve het minimaal 24 uur van te voren te bestellen. (minimaal 2 personen). Kosten: € 17,50 p.p.

Boerderij ‘Aan de Boswal’ is prachtig gelegen tussen de boswallen in het landelijke Weerselo in Twente, in de buurt van ’t Stift.

Een plaats waar u ongestoord kunt genieten van de rust en de natuur van het Twentse landschap. Het grote voordeel van het verblijf op de boerderij ‘Aan de Boswal’ is dat u ‘vrij’ bent. U heeft de hele boerderij tot uw beschikking.

Op de bovenverdieping zijn slaapkamers voorzien van boxspring bedden en is er een grote moderne badkamer aanwezig. Op de benedenverdieping is de badkamer gemoderniseerd grenzend aan het authentieke achterhuis. In het achterhuis is er gelegenheid voor spel en staat een airhockeytafel ter beschikking. Voor de elektrische fietsen is er een E-bike oplaadpunt. Uiteraard kunnen wij ook elektrische fietsen/scooters/steps voor u regelen.

WIJ NODIGEN U UIT IN ONZE BOERDERIJ AAN DE BOSWAL!

Bekijk onze website voor meer foto’s en informatie

www.aandeboswal.nl

Of bekijk de website aandeboswal.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Wasmachine
Voorzieningen bungalow
  • Wasmachine
Wifi
  • Gratis Wifi
Voorzieningen B&B kamer
  • Koffie/Thee faciliteiten

Tip je vrienden

facebook twitter