B & B Hoeve Springendal

Rust en thuiskomen bij B&B Hoeve Springendal in een uniek en ongerept stuk Nederland. Boven onze nieuwe ontmoetingsruimte op ons erf hebben wij twee prachtige B&B kamers.

Op Hoeve Springendal vindt u veel van wat vroeger zo gewoon was maar wat nu een zeldzaamheid is. De stilte van het oeroude landschap, de hartelijkheid en de rust waarmee u ontvangen wordt, geeft u het gevoel in een andere wereld terechtgekomen te zijn. Veel gasten hebben het gevoel van ‘thuiskomen na een lange reis’. Op Hoeve Springendal is een persoonlijke benadering heel gewoon (alsof u een familielid bent). Door het kleinschalige karakter is er veel mogelijk.

B&B kamer: Schilders van het Twentse landschap Deze kamer heeft een groot balkon met glazen balustrade en u kijkt uit over ons eeuwenoude erf en het Beekdal. Liggend in een warm bad, na een stevige wandeling of fietstocht, heeft u een prachtig zicht op het Twentse landschap. In deze kamer vindt u de sfeer van verschillende bekende kunstschilders die het Twentse landschap hebben vereeuwigd o.a. Hobbema en Jongkind. In de landschapschilderkamer heeft u naast een ruime douche ook een vrijstaand bad tot uw beschikking.

B&B kamer: Willem Wilmink In deze kamer heeft u uitzicht op de eeuwenoude eik bij onze boerderij. U slaapt op een vide en door de grote dakramen heeft u zicht op de sterrenhemel. De kamer is een ode aan de Twentse dichter en musicus Willem Wilmink. Willem Wilmink had een intense band met Ootmarsum. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is hij hier ondergedoken en in zijn latere leven bleef hij er steeds weer terugkomen.

Informatie B&B kamers Beide tweepersoonskamers hebben comfortabele boxspring bedden, een flatscreen tv, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Uiteraard heeft u een eigen badkamer. Elke ochtend staat er beneden in de ontmoetingsruimte een heerlijk ontbijt voor u klaar.

Of bekijk de website www.hoevespringendal.nl/

Openingstijden

maandag 08:30 - 19:30
dinsdag 08:30 - 19:30
woensdag 08:30 - 19:30
donderdag 08:30 - 19:30
vrijdag 08:30 - 19:30
zaterdag 08:30 - 19:30
zondag 08:30 - 19:30

Het hele jaar open!


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten bed & breakfast
  • Parkeerplaats aanwezig
Wifi
  • Gratis Wifi
Voorzieningen B&B kamer
  • Bad
  • Eigen badkamer
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Televisie
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter