Hotels in Ootmarsum restaurant

Ben je op zoek naar een hotel in een omgeving waar natuur, rust en gezelligheid samenkomen? Kies dan eens een hotel in Ootmarsum-Dinkelland. Hier vind je een gevarieerd aanbod voor diverse overnachtingen, modern of juist authentiek. Er is een ruime keuze aan hotels in alle prijsklassen. Hou je van een gezellig stadshotel of zoek je liever de rust bij een hotel aan de rand van Ootmarsum? Alles is mogelijk. Genieten van comfort, gastvrijheid én kwaliteit, dat is waar de hotels in Ootmarsum-Dinkelland voor staan. In de buurt van de mooiste natuurgebieden of in het authentieke kunststadje Ootmarsum. Kijk en ontdek welk hotel bij jou past.

Hotels in Ootmarsum-Dinkelland

HOTELS IN OOTMARSUM-DINKELLAND##

Even een paar dagen er tussenuit, een weekje of nog misschien nog langer. Kom naar Ootmarsum-Dinkelland. Een sprookjesachtig mooie omgeving met fijne hotels en andere accommodaties. Overnachten in een standaard kamer of in een suite. Hotels met alleen kamer en ontbijt en hotels met wellness en een gastronomisch restaurant. Je vindt het allemaal in Ootmarsum-Dinkelland.

ARRANGEMENTEN
De meeste hotels in Ootmarsum en Denekamp bieden diverse arrangementen. Van eenvoudig tot uitgebreid. Van culinaire arrangementen, fietsarrangementen en wandelarrangementen.

Even een paar dagen weg met je partner of gezin. Diverse hotels beschikken over familiekamers of mogelijkheden om met een groep te overnachten. Maar ook als je een heerlijke dag gefietst hebt, dan wil je niet nog een heel eind naar huis rijden . Boek dan hier een hotelletje. Geniet van een heerlijk diner, een goede nachtrust en start de volgende dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Zo maak je van een dagje uit een weekendje weg.

OMGEVING OOTMARSUM-DINKELLAND
Wil je de omgeving van Ootmarsum-Dinkelland beter leren kennen? Dat kan het beste wandelend of met de fiets.

Diverse fietsroutes, gebaseerd op fietsknooppunten, maar ook een uitgebreid wandelnetwerk ontdek je hier. En na zo’n fietstocht of wandeling plof je neer op een terras in een van de dorpjes in de omgeving. De avond sluit je af met een lekker etentje. Ootmarsum-Dinkelland heeft een breed aanbod aan restaurants, van eenvoudig tot culinaire hoogstandjes.

OOTMARSUM OP DE FIETS
Ben jij avontuurlijk aangelegd en is de natuur jouw tweede huis? Dan is een fietsvakantie in Ootmarsum-Dinkelland een aanrader! Heerlijk genieten op je racefiets, tourfiets of mountainbike door de Twentse bossen, langs mooie riviertjes en door een glooiend landschap! Diverse hotels zijn gericht op de fietsende toerist. Sfeervol ingerichte kamers is één, maar een goede stalling voor je fiets is zeker zo belangrijk.

Neem nou VillaVelo in Ootmarsum, een hotel waar je zelfs een eigen fietswerkplaats vindt en een wasruimte voor je sportkleding. Daarnaast bieden ze voedzame diners en kun je je fiets veilig stallen. Maar ook hotel de Landmarke is een hotel aan de rand van Ootmarsum waar je als (tour)fietser goed kunt toeven. En zo zijn er meer hotels die volop rekening houden met de sportieve activiteiten. Ontspan, relax, geniet en wees lekker actief.

Bekijk de cityhotels in Ootmarsum
Bekijk alle hotels in Ootmarsum
Bekijk alle hotels in Denekamp
Bekijk alle hotels in Dinkelland