Natuurcamping Olde Kottink

Olde Kottink, genesteld aan de oever van het lieflijke riviertje de Dinkel, is gelegen in het buitengebied tussen Oldenzaal en Denekamp, nabij het kerkdorp Beuningen. De camping combineert zorgeloze rust in een zeer afwisselend landschap met de uitgebreide faciliteiten van de omliggende steden.

Gelegen in een prachtig glooiend coulisselandschap met kronkelige weggetjes tussen weilanden en door bossen. Snelstromende beekjes met kristalhelder water. Zandverstuivingen afgewisseld door golvende heidevelden en fris groene weilanden. Achter karakteristieke houtwallen liggen fraaie Twentse boerenhoeven verborgen.

Voor mensen op zoek naar vrijheid, rust en warmte, die je vindt op het mooiste plekje van Twente.

Kampeerplaatsen

Het terrein is licht glooiend, rijkelijk bedeeld met natuur en wordt omarmd door hoge oude eiken. De camping heeft 90 zeer grote en grazige vakantieplaatsen, zowel aan de bosrand als op de zonneweide. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra en een eigen waterbron.
Enkele velden zijn uitsluitend bestemd voor volwassenen zodat je optimaal van de rust kunt genieten. Op een ander gedeelte vinden gezinnen met jonge kinderen een mooie plek.
Voor fietskampeerders en rugzakkers is er altijd plaats.

Omgeving

Elke dag opnieuw kun je op ontdekking gaan in verschillende natuurgebieden met ontelbare fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping. Prachtige kerken, kastelen of musea bezoeken. IJsvogels observeren langs de Dinkel of gewoon lekker luieren met een boek en een goed glas wijn.

En aan het einde van de dag genieten van de laatste stralen van de zon die langzaam verdwijnen achter hoge oude bomen.

Of bekijk de website www.campingoldekottink.nl

Openingstijden

Van 25 maart tot 2 oktober


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Aan het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • (Indoor) speeltuin
  • Accommodatie huren
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter