****

Camping de Rammelbeek

Baantjes zwemmen, indoor spelen of lekker uit eten: op camping De Rammelbeek is er altijd wel iets te doen.

Baantjes zwemmen, indoor spelen of lekker uit eten:

Welkom bij camping De Rammelbeek,

Deze familiecamping is al meer dan 50 jaar een begrip in Twente.

De camping is ingericht in twee zones een rustzone en een zone voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

De familie Groeneveld, heeft de missie om een vakantiebelevenis te creëren zoals ze die zelf ook willen meemaken.

Als je aan de (groot)ouders Groeneveld vraagt hoe hun ideale vakantiedag eruit ziet dan beschrijven ze mooie ruime plaatsen (met privé sanitair), 's morgens lekkere croissantjes halen in het winkeltje, de ene dag baantjes zwemmen in het zwembad en de andere dag erop uit met de fiets.

Lekker actief bezig zijn en vervolgens de dag afsluiten in een restaurant op de camping of in de buurt. En zo is de camping ook ingericht; een heerlijk overdekt zwembad, campingwinkel en het restaurant Booms Jans maken het af.

Verder biedt de camping fietsroutes en starten er verschillende wandelroutes vanaf De Rammelbeek. De camping ligt zo'n zeven kilometer van Ootmarsum, Denekamp en Nordhorn af. Stuk voor stuk plaatsen die je echt een keer moet bezoeken tijdens je verblijf.

Niet alleen deze plaatsen zijn de moeite waard, ook de natuurgebieden zoals het Singraven, Springendal en de Bergvennen zijn echte Twentse pareltjes. Als je even met de dames van de receptie praat dan geven ze je graag een aantal tips voor fijne eetadresjes of suggesties over plekken die je niet mag missen!

De gezinszone is zo ingericht dat alles overzichtelijk en dichtbij is voor kinderen. Bijvoorbeeld rechte veldjes met daarop een speeltoestelletje voor de kleinsten. En je hoeft maar een klein stukje te wandelen voor verse croissantjes van de campingwinkel.

Het zwembad, heeft voor de kleinsten een baby/peuter bad, een spraypark en een waterglijbaan. Op het animatieplein wordt in het hoogseizoen elke dag wel iets georganiseerd. En als het een keer minder mooi weer is, neem dan een lekker kopje koffie uit de campingwinkel en ga lekker bij de indoor speeltuin zitten.

Ook in de omgeving van camping De Rammelbeek zijn er tal van mogelijkheden, zo zijn er twee grote indoorspeeltuinen in de buurt, verschillende zwembaden een dierentuin op nog geen 7 kilometer afstand. Het receptieteam heeft ook volop goede tips en -niet onbelangrijk- kortingsbonnen voor leuke uitjes!

Staat hierboven ook jouw ideale vakantie beschreven? Wacht dan niet en vraag naar meer informatie via info@rammelbeek.nl of boek meteen je verblijf op www.rammelbeek.nl.

De familie Groeneveld en hun team doen er alles aan om van jullie vakantie, een onvergetelijke ervaring te maken.

PS. Camping De Rammelbeek hanteert in het voor- en naseizoen gunstige prijzen van circa €15,- per nacht! Ideaal als je geen genoeg kunt krijgen van het mooie Twente! __

Of bekijk de website rammelbeek.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet
  • Rolstoeltoegankelijk
Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • (Indoor) speeltuin
  • Accommodatie huren
  • Animatie in hoogseizoen
  • Outdoor Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Privé sanitair

Tip je vrienden

facebook twitter