Tumuli Twente B&B Boutique Hotel

In het Twentse plaatsje Nutter vlakbij Ootmarsum zijn 3 prachtige B&B kamers/Boutique hotelkamers gerealiseerd, elk met een eigen unieke uitstraling en een overdekt terras met meubels en een eigen badkamer met douche, toilet, wastafel en gratis Rituals douche producten.

In de kamer staat een kingsize boxspringbed van de Friese firma AVEK, dit staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Dit vindt je zeker terug in de bedden, ze liggen heerlijk. De bedden zijn voorzien van een comfortabel dekbed en een fijn hoofdkussen. De uitstap verlichting gaat vanzelf aan en uit zodat uw eventueel s nachts comfortabel het bed kunt verlaten. Het bed is met zorg opgemaakt.

Aan de muur in de kamer is een zwevende bank met tafel bevestigd. Dit geeft extra zitruimte of ruimte voor uw tas en/of koffer.

Thee en koffie faciliteiten, een google-tv, een mini koelkast met drankjes en iets lekkers gebakken door Henk is ook aanwezig.

Het ontbijt wordt tussen 8.30 en 9.30 uur geserveerd in de serre van Restaurant De Witte Hoeve. Op verzoek kan het eventueel eerder geserveerd worden. Bij mooi weer kan het ontbijt ook buiten genuttigd worden.

Op het eigen, overdekte terras bij de kamers staan terrasstoelen, op het grote gezamenlijke terras staan picknicktafels en ligbedden, deze kunnen ook vrij gebruikt worden.

De B&B ligt aan de voet van de Nutter Es tussen Vasse en Ootmarsum. Je kunt hier genieten van het prachtige uitzicht over de glooiende essen. Het is een hele mooie omgeving om een lange wandeling of fietstochtje te maken.

Of bekijk de website www.tumulitwente.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter