Camping 't Lintert

Geniet van de natuur en het vrije uitzicht Geniet van de natuur, geniet van 't Lintert .... In het buitengebied aan de rand van het Twentse Weerselo bevindt zich onze recreatieboerderij en camping. De uitvalbasis voor de ultieme rust, om heerlijk te wandelen, te fietsen, mountainbiken en meer...

Een uniek plekje waar we al jaren met ons gezin genieten van het vrije uitzicht. Dit plekje willen we graag met anderen delen. Vandaar dat we onze boerderij hebben omgebouwd tot een moderne recreatieplek om zo al onze gasten te kunnen laten genieten en het Twentse landschap te omarmen! Van harte welkom in Weerselo!!

DE CAMPING De camping beschikt over 25 ruime autovrije kampeerplekken van 10 bij 11 meter voor caravans, campers of tenten, voorzien van moderne faciliteiten zoals een watertappunt bij elke plek, elektriciteit en nieuw luxe sanitair waar we trots op zijn.

Het gebouw bestaat uit 6 douches 5 toiletten en 2 urinoirs, afwasgelegenheden en een wasmachine. Het geheel is voorzien van vloerverwarming en gratis Wifi.

Neemt u de fiets mee? Uw fiets kan binnen gestald worden en er zijn voldoende oplaadpunten voor elektrische fietsen.

BEAUTYSALON 't Lintert is dé plek om weer even helemaal tot jezelf te komen en weer jezelf te worden. Persoonlijke aandacht, oog voor jou en voor dat wat jij en je huid nodig hebben.

Samen met het prachtige merk Cenzaa zorg ik in de schoonheidssalon met veel liefde voor je huid en je dagelijks verzorgingsritueel. Huid verbeterende, natuurlijke producten met een ultieme Wellness beleving! Luxe.. ontspanning.. met maximaal resultaat.

Met mijn liefde en passie voor het vak, verwelkom ik je graag in mijn salon!

Of bekijk de website hetlintert.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten boeren- en minicampings
  • Douche aanwezig
  • Honden toegestaan
  • Toilet aanwezig
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter