Camping de Bussche

Even buiten het dorp Tubbergen, ligt de 200 jaar oude boerderij van de familie Busscher. De hanen scharrelen op het erf, de zwaluwen bouwen er hun nesten en de reeën lopen over de akkers. Het terrein achter de boerderij biedt ruimte aan zo’n 15 staanplaatsen, op twee velden, met een prachtig weids uitzicht over het Twentse coulissenlandschap.

Voor wandelaars en fietsers biedt de natuur in Noord-Oost-Twente rust, ruimte en afwisseling. Het landschap bestaat uit heidevelden, bossen, weiden, essen en lager gelegen groenlanden langs de beken, met de karakteristieke houtwallen als begrenzing van de percelen.

In de directe omgeving is een prachtig natuurgebied met veel wandel- en fietsroutes, bijvoorbeeld naar de watermolens van Frans en Bels, de laatste met een restaurant.

Het gezellige winkeldorp Tubbergen ligt op slechts 1,5 km van de boerderij. Glasrijk Tubbergen trekt in eind september/begin oktober vele duizenden naar Tubbergen, net als de Tubbergse men- en ruiterdagen in augustus.

Het pittoreske stadje Ootmarsum met veel kunstgalerieën, ligt op 6 km.

Het prachtige landgoed Singraven (met watermolen) ligt op 16 km afstand.

Op niet meer dan 1 km ligt het overdekte en verwarmde zwembad ‘De Vlaskoel’. Even over de Duitse grens, in Uelsen (10 km) ligt het natuurbad Waldbad Uelsen.

Of bekijk de website debussche.com

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten boeren- en minicampings
  • Honden toegestaan

Tip je vrienden

facebook twitter